rosendals tradgard april 2020 volang lovely life-15

En dag på Rosendal med Emma Wallmén

En solig och härlig dag för några veckor sedan tog jag och Selma oss iväg till en av mina favoritplatser i stan, Rosendals trädgård.

Vi skulle möta upp bästa Emma Wallmén och hennes dotter Edith där för fika och lite inspiration.

Emma jobbar också som stylist och vi har umgåtts i olika konstellationer under senaste åren men först nu börjat hänga bara vi. Så roligt det är att lära känna nya personer i den här åldern tycker jag!

Det är ju verkligen inte helt självklart eftersom de flesta redan har fullt upp med familj och vänner och knappt om tid. Men då är det ju toppen att vara föräldraledig och att ha lite extra tid att spendera. (Emmas Instagram är för övrigt magisk och ni borde följa henne på @emmawallmen!).

På Rosendal var det lökmarknad och man kunde botanisera bland massvis av dahliaknölar. Jag hoppar dock detta projekt i år pga misslyckades totalt förra året med mina dahlior och har inte tålamodet att testa igen haha. Det fick bli potatis istället! Den hoppas jag att jag kommer lyckas med…

Gulliga lilla Selma.

Det var tomt på folk utomhus så vi slog oss ner här och njöt av vårsolen.

Kikade också in i de vackra växthusen. Tänk att göra ett härligt fotojobb här. Dröm.

Så mysigt och ombonat.

På vägen tillbaka till stan gick vi förbi detta pampiga hus. Älskar det!

Kunde heller inte låta bli att ta foto på vårens intåg. Vår bästa tid är nu.

Rosendals trädgård är ett sådant där ställe som jag åker till varje år. Kolla t ex in dessa inlägg för att se mer från denna ljuvliga plats som är ett perfekt utflyktsmål i Stockholm i sommar. De hade också tagit smittorisken på högsta allvar och gjort väldigt bra åtgärder för att få folk att hålla avstånd vilket kändes väldig betryggande och bra.

Inspirationsdag på Rosendal

En dag på Rosendals trädgård

3 x utflyktstips i Stockholm 

8
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.