Midnatt_bedding_josephine_blix0225

Hemma hos Midnatt

Just nu är en av mina största inspirationskällor underbara märket Midnatt och deras redaktionella innehåll i form av hemma-hos reportage hos härliga, kreativa profiler. Midnatt säljer sängkläder för vuxna och barn i tvättad, ekologisk bomull i de härligaste av färger och drivs av grymma Josephine Blix och Louisa Hammarbäck.

Två personer jag fått privilegiet att träffa flera gånger när vi haft våra kreativa frukostar (som jag bloggat om tidigare).

Då och då bjussar de på inspirerande intervjuer med personer de gillar och bland annat har de träffat Emilia Ilke, Emma Elwin och Maja Säfström. I dessa tider har de, istället för att åka hem till andra – delat med sig av bilder från sina egna hem – som såklart är bäddade med lakan från Midnatt.

Speciellt mycket fastnade jag för bilderna hemma hos Josephine där jag bara älskar den stökiga men samtidigt harmoniska känslan och den dova färgskalan som följer genom hela hemmet.

Påslakan i en roströd nyans som jag själv också har hemma och älskar. Här behövs inget överkast när man har så snygga sängkläder.

Stökig men härlig frukost.

Och kaffe på – och i – sängen på det snyggaste av sätt haha.

Se hela det här (och fler) hemma hos-reportaget hos Midnatt!

10
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.