volanglinda instagram

September och oktober med besök i Uppsala, plommon och 3 födelsedagar

Kära ni! Hjälp vad jag inte hinner med just nu. Men saknar den här platsen så ska verkligen försöka lägga mer tid på den! Finns ni kvar? Klicka GÄRNA på hjärtat här under så jag vet att ni är här.❤️

Här kommer senaste tiden genom mina bilder på Instagram där jag heter @volanglinda.

September och halva oktober passerade så fort, så fort och jag försökte maxa alla de soliga dagarna med den krispiga luften.  Jag varvade jobb med att åka till kolonilotten med Selma. De dagarna har varit så ljuvliga!

Vi har skördat så mycket i år! Bland annat plommon, björnbär, egna pumpor, zucchini, sallad osv. Som jag älskar den platsen.

I mitten av september fyllde David år och jag överraskade honom med en helg i Uppsala. Vi bodde på hotell hela familjen och bekantade oss med den otroligt vackra staden där vi bland annat hittade till Pelle Svanlös-parken och Botaniska trädgården. Här sitter jag och Chaplin på en solig bänk i Botaniska trädgården.

Sen var det Chaplins tur att fylla år och vi firade i dagarna 3. Jag var halvt utbränd efteråt men det var det värt. Så fint att få ge honom dessa minnen. Barnkalaset hade vi på vårt favoritmuseum Scenkonstmuseet och det blev så himla bra! Några få barn, superfin personal och väldigt Corona-medvetet. Rekommenderas om man har möjlighet.

Solig morgon i vårt kök. Lugnet efter stormen där den stora ska till skolan, David till jobbet och jag Selma är kvar hemma och hänger innan dagen drar igång på riktigt även för oss. För övrigt en av mina mest gillade bilder på Instagram.

En annan dag, samma kök.🍃

Sen fyllde den här stjärnan 1 år! Kan ni fatta? Här kan ni se hur det såg ut när hon kom till oss. Minns det som igår. Hjälp vad skönt det är att hon är större nu ändå. De är så sköra när de är så nya och alla ens känslor är utanpå kroppen. Pju.

Jag har också, mirakulöst nog, hunnit med att flytta hela Vintagefabriken till våra nya lokaler i Midsommarkransen. I en lokal har vi lager och packar alla paket och här, i vårt kontor och showroom, sitter vi och jobbar, har möten och tar emot kunder som ska hämta upp paket. Här kommer vi också att anordna härliga kundkvällar, ha pop up shops osv. Vi ska bara hinna med allt annat först haha.

Visst är det fint? När vi flyttade in var golvet svart och väggarna vita och det fanns inget mer här. Känner att vi gjort ett bra jobb! Längtar efter att få visa er mer från denna plats!

Vi har också gjort några stylingar under den tidiga hösten under vårt sidoprojekt VF Studio. Kika gärna in vår blogg här på Lovely life för att se mer från dem! Det är oftast Lollo som skriver blogginläggen och hon är så himla bra på att skriva på ett härligt och bjussigt sätt. Massvis med inredningstips utlovas dessutom!

Jag avslutar inlägget med en bild på vårt vardagsrum – med Morristapeten Compton Russel – där jag upptäckte att den gamla ballongen från Chaplins kalas matchade perfekt med eternellerna från kolonilotten. Ibland får man till det haha.

Ha en fin helg nu så hörs vi snart igen, det lovar jag! Men som sagt. OM du vill klicka på hjärtat här nedan blir jag SÅ glad!

33
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.