insta

Advent med apelsingirlang, amaryllis och väldigt lite tålamod

Glad advent på er! Här har det varit ljus tända nästan hela dagen för att kunna lysa upp det mörka där ute. Herregud så less jag är på novembermörket nu. Står inte ut en dag till!

Buketten med amaryllis, nejlika och eucalyptus sjunger på sista refrängen men lyser ändå upp lite grann. I en vecka har jag varit i färd med att göra en sån där apelsingirlang men inte hittat tiden. Kanske idag?

Är ändå nöjd över att jag hunnit få upp våra stjärnor och pyntat liksom stötvis i dagarna 3. Att vänta på “den där stunden när det finns tid över” har jag för länge sen slutat med haha.

Jag har varit ensam med barnen i många helger nu eftersom David jobbat på ett tillfälligt projekt under flera veckor. Därför är min tid något begränsad och mitt tålamod inte där det borde vara. Ni som är ensamstående. Ni är otroliga.

Jag är SÅ redo att säga hejdå till november nu. November 2020, du kommer aldrig vara mig saknad.

Nu ska jag ta mig ut på en promenad ensam och sen kanske baka en mjuk pepparkaka. Är så sjukt sugen på det. Kanske kan det vara gott med lingongrädde med rivet apelsinskal i till pepparkakan? Ska testa!

13
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har en kommentar

  1. Emma T

    Heja dig!
    Snart är december här <3 och sedan kommer väl våren igen?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.