Emma bil 2

Jag är med blogg – igen!

Varmt välkomna hit fina läsare! Jag gissar att många av er hittat hit från Instagram, där jag har varit aktiv under namnet @whatdecoratesmyday i flera år.

Ni som följt mig ett tag vet att jag bloggat lite till och från under åren. Nu har jag fått äran att bli en del av Homespo.se-gänget, och fokus på innehållet i min blogg framöver kommer såklart vara inredning, mitt stora intresse, men det kan nog också smita in en annan bild på lille C. Jag ser så mycket fram emot att blogga igen, och känns extra kul att bli en del i den här grymma bloggfamiljen.

Håll till godo!

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Hanna

    Så roligt att du “är med blogg igen”! Kommer kika in här ofta, det är en sak som är säker! 🙂

    1. Emma Johansson

      Åh vad kul, Hanna! Så glad jag blir 🙂 Stor (viral) kram till dig!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.