Mitt beroende

Auktionssajter. Hujedamig vad farligt för en inredningsgalning med fäbless för antikt (inte så där opraktiskt a la trasiga saker från 1700-talet, utan helst sisådär tidigt 1900-tal) som jag.

Jag checkar av de största sajterna regelbundet. Har några stående saker som jag alltid letar efter (de perfekta sängborden) och så är det de där sakerna som jag bara ”råkar” lägga högst bud på. Jag tänker ”oj, skamligt lågt bud som ligger, får jag x för x kronor gör jag ett kap”. Glömmer bort det och några dagar senare dimper ett mail ner: ”Grattis, du lade högsta budet!”. PÅ VAD? Får alltid lätt panik innan länken till x laddar klart.

Som tur var så var x riktiga kap denna gång. Ett ihopfällbart ekbord och tre matchande speglar i olika former. Tidigt 1900-tal. Puh.

0

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Alltså, jag känner igen mig till 100%. Har blivit helt besatt av auktionssajter på sistone.. farligt som sagt 🙂

    1. Eller hur:)? Alltså jag får nog snart spärra mina konton haha 😉 Glad midsommar!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny