What decorates my day

Emma Johansson, det är jag som ligger bakom Instagramkontot @whatdecoratesmyday. Jag frilansar som skribent, fotograf och influencer, där det främst kretsar kring inredning. Och allt som är vackert. Bor i centrala Stockholm med sambo och mina två små hjärtegryn. Boka mig för uppdrag eller samarbete? Gör ni bäst på whatdecoratesmyday@gmail.com. Foto: Elin Kero

Han och blommorna

Han och blommorna

I lördags, när solen tittade fram, och lillebror sov. Då fick jag passa på att fota mitt stora hjärta. En väldigt fin stund. Han, blommor och sol. Vad mer kan man önska?

0

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Men alltså så fint hem du har, in i minst detalj! <3 Något helt annat än vår bohemiska plåtlåda ute på landet 🙂

  2. Vart är pläden från? Så fin!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny