What decorates my day

Emma Johansson, det är jag som ligger bakom Instagramkontot @whatdecoratesmyday. Jag frilansar som skribent, fotograf och influencer, där det främst kretsar kring inredning. Och allt som är vackert. Bor i centrala Stockholm med sambo och mina två små hjärtegryn. Boka mig för uppdrag eller samarbete? Gör ni bäst på whatdecoratesmyday@gmail.com. Foto: Elin Kero

Ommöbleringen är konstant

Ommöbleringen är konstant

Yes, rubriken säger allt om vårt hem. Vi har en konstant rumsflytt här hemma.

Som ni ser har gästrummet blivit mitt och Mickes sovrum. För därinne sover man som bäst.Lille A har fått en ny huvudbonad. Hjälm. Han är en riktig liten livlig en, vår lille plutt. Så nu kan vi känna oss lite lugnare när han röjer runt här hemma.Ni ser ju hur glad han är. Han accepterar den märkligt nog.  Vår lille gullepuff.

0

Similar Posts by The Author:

Detta inlägg har en kommentar

  1. Alltså, din unge! Så sjukt gullig! Och hjälmen är ju grym, haha! Och nu när jag ändå är här och skriver; fy tusan vad fint hem ni har alltså! Så inspirerande och personligt!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny