What decorates my day

Emma Johansson, det är jag som ligger bakom Instagramkontot @whatdecoratesmyday. Jag frilansar som skribent, fotograf och influencer, där det främst kretsar kring inredning. Och allt som är vackert. Bor i centrala Stockholm med sambo och mina två små hjärtegryn. Boka mig för uppdrag eller samarbete? Gör ni bäst på whatdecoratesmyday@gmail.com. Foto: Elin Kero

Elefanten i rummet

Elefanten i rummet

Så har jag då äntligen målat i vårt vardagsrum/kök. Det blev en behaglig gråbeige färg från Farrow and Ball som heter Elephant’s breath.

Det är en nästintill magisk färg som i vissa stunder upplevs som lila, magentan kommer fram i eftermiddagsljus. Och den passar utmärkt till kakelugnen som är dekorerad med lila mönster.
Fick hem den vackraste av buketter från Flowery. Franska tulpaner liksom, jag graviterar mot dem vid den här tiden varje vår (ja, i min värld är det redan vår). 

Tavlorna med mörkbrun ram kommer från mitt barndomshem. Vill minnas att mamma köpte dem i Italien.

Vi har satt smala hyllor ovanpå bröstpanelen så att man enkelt kan luta tavlor mot väggen. Jag målade in ramarna i samma färg som väggen för att få dem att smälta in.

0

Similar Posts by The Author:

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Fint, men är det inte ett annons/reklamsamarbete?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny