Emma Johansson, det är jag som ligger bakom Instagramkontot @whatdecoratesmyday. Jag frilansar som skribent, fotograf och influencer, där det främst kretsar kring inredning. Och allt som är vackert. Bor i centrala Stockholm med sambo och mina två små hjärtegryn.
Boka mig för uppdrag eller samarbete? Gör ni bäst på whatdecoratesmyday@gmail.com.

Foto: Elin Kero

I väntan på räkor och cava

I väntan på räkor och cava

Exakt så tycker jag att tiden från och med nu till dess att sommaren drar igång kan beskrivas på bästa sätt. Ni vet när det känns som man bara inte kan vänta mer.

I väntan på räkor och cava, 28 juli, 2017

Ja, jag råkade se bilden ovan från i somras. Och slungades tillbaka till det gröna, värmen och ljuset. Min längtan till vår och sommar är nästan krampaktigt olidlig så här års. Och nu vill jag förvärra den känslan lite genom att browsa bland det göttigaste från sommaren 2017.

Fjällbacka klockan 4.30, 24 juli, 2017

En tårta som min syster bakade på Lustfyllt, Habo, 19 juli, 2017

Vi var en sväng i Danmark. Bilden är från H. C. Andersens födelsehem, 24 juli, 2017

Mina gullepuffar, Gotland, tidig morgon 14 augusti, 2017

Jag och min minsta gullepuff, Gotland, 10 augusti, 2017

I trädgården hos världens finaste vänner, Gerlesborg, 28 juli, 2017

Solnedgången reflekteras i balkongdörrarna in till vårt allrum, 23 juli, 2017

Övernattning på Svartsö med bästa gänget, 6 augusti, 2017

Gaveln på det mysiga huset på Gotland som vi hyrde, 8 augusti, 2017

Min bästa väns dotter, hur vacker får man vara? Gotland, 8 augusti, 2017

Skaldjursfrossa och champagne, en ljummen kväll på Gotland, 10 augusti, 2017

Han sov i våningssäng för första gången i Fjällbacka.

Det där mörkret som liksom aldrig kommer, tror den här bilden är tagen typ 22.30 en kväll i juli, Fjällbacka.

Det gigantiska matbordet i huset på Gotland.Köket hos vännerna i Gerlesborg.

Och den sista är från C:s treårsdag. Klart man ska ha prinsesstårta när man bär det namn han gör!

Godnatt världens finaste läsare.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

What Decorates My Day

Emma Johansson, det är jag som ligger bakom Instagramkontot @whatdecoratesmyday. Jag frilansar som skribent, fotograf och influencer, där det främst kretsar kring inredning. Och allt som är vackert. Bor i centrala Stockholm med sambo och mina två små hjärtegryn. Boka mig för uppdrag eller samarbete? Gör ni bäst på whatdecoratesmyday@gmail.com. Foto: Elin Kero

Senaste inläggen på Lovely Life

Måndagspyssel

Hej måndag, vilken helg vi har haft. Så galet härligt med sol och jag har hängt med min fina familj ute på gården mest hela

7
Läs mer »

Tips till adventskalendern!

I samarbete med Babyshop, innehåller affiliatelänkar. December närmar sig med stormsteg och varenda år har jag fått smått panik när jag insett att jag glömt

6
Läs mer »
Stäng meny