Emma Johansson, det är jag som ligger bakom Instagramkontot @whatdecoratesmyday. Jag frilansar som skribent, fotograf och influencer, där det främst kretsar kring inredning. Och allt som är vackert. Bor i centrala Stockholm med sambo och mina två små hjärtegryn.
Boka mig för uppdrag eller samarbete? Gör ni bäst på whatdecoratesmyday@gmail.com.

Foto: Elin Kero

Låt er inte luras del 5- triss i Arsenalgatan 12 C

Låt er inte luras del 5- triss i Arsenalgatan 12 C

Den här veckan fann jag mitt material till Låt er inte luras – del 5 hos Sveriges drottning av inredningsbloggeri. Här kan ni fördjupa er i mina tidigare högst ovetenskapliga analyser.

Jag blir alldeles pirrig när jag kommer över bilder som dessa, här snackar vi grejer; triss i samma kök – olika inredning.

November 2014, via Johanna Bradford.

November 2015, via Inredningshjälpen.

Och nu till salu igen via Alvhem. Välkomnande färgtoner med fransk bistrokänsla, runt matbord med mörkbruna Thonét. Det här sväljer jag med hull och hår.

Låt oss kika på en vy till:

November 2015. Kontrastrikt och krispigt vitt.

Och som det ser ut nu. Sammantaget en mjukare känsla med den grå färgen på väggarna, ett underifrånperspektiv och mindre kontrast. Växten i fönstret, kan inte låta bli att undra om den gått i arv från den förra ägaren?

Blir spännande att se hur nästkommande ägare kommer inreda, vad tror ni, hur länge dröjer det innan vi ser Arsenalgatan på Hemnet igen?

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

What Decorates My Day

Emma Johansson, det är jag som ligger bakom Instagramkontot @whatdecoratesmyday. Jag frilansar som skribent, fotograf och influencer, där det främst kretsar kring inredning. Och allt som är vackert. Bor i centrala Stockholm med sambo och mina två små hjärtegryn. Boka mig för uppdrag eller samarbete? Gör ni bäst på whatdecoratesmyday@gmail.com. Foto: Elin Kero

Senaste inläggen på Lovely Life

Måndagspyssel

Hej måndag, vilken helg vi har haft. Så galet härligt med sol och jag har hängt med min fina familj ute på gården mest hela

6
Läs mer »

Tips till adventskalendern!

I samarbete med Babyshop, innehåller affiliatelänkar. December närmar sig med stormsteg och varenda år har jag fått smått panik när jag insett att jag glömt

6
Läs mer »
Stäng meny