whatdecoratesmyday

Emma Johansson, det är jag som ligger bakom Instagramkontot @whatdecoratesmyday. Jag jobbar som digital manager, skribent och influencer. Bor i centrala Stockholm med sambo och sönerna Carl-Philip, 3 år och Alexander, 0 år. Jag ser bloggvänliga ögonblick precis överallt, där inredning, blommor och sönerna allt som oftast får stå i centrum. En hopplös Hemnet-knarkare som sällan tackar nej till en flytt eller att dra igång nya inredningsprojekt. Samarbete eller bara säga hej? Gör ni bäst på whatdecoratesmyday@gmail.com eller på @whatdecoratesmyday.

Låt er inte luras del 5- triss i Arsenalgatan 12 C

Låt er inte luras del 5- triss i Arsenalgatan 12 C

Den här veckan fann jag mitt material till Låt er inte luras – del 5 hos Sveriges drottning av inredningsbloggeri. Här kan ni fördjupa er i mina tidigare högst ovetenskapliga analyser.

Jag blir alldeles pirrig när jag kommer över bilder som dessa, här snackar vi grejer; triss i samma kök – olika inredning.

November 2014, via Johanna Bradford.

November 2015, via Inredningshjälpen.

Och nu till salu igen via Alvhem. Välkomnande färgtoner med fransk bistrokänsla, runt matbord med mörkbruna Thonét. Det här sväljer jag med hull och hår.

Låt oss kika på en vy till:

November 2015. Kontrastrikt och krispigt vitt.

Och som det ser ut nu. Sammantaget en mjukare känsla med den grå färgen på väggarna, ett underifrånperspektiv och mindre kontrast. Växten i fönstret, kan inte låta bli att undra om den gått i arv från den förra ägaren?

Blir spännande att se hur nästkommande ägare kommer inreda, vad tror ni, hur länge dröjer det innan vi ser Arsenalgatan på Hemnet igen?

0

Kommentera

Stäng meny