What decorates my day

Emma Johansson, det är jag som ligger bakom Instagramkontot @whatdecoratesmyday. Jag frilansar som skribent, fotograf och influencer, där det främst kretsar kring inredning. Och allt som är vackert. Bor i centrala Stockholm med sambo och mina två små hjärtegryn. Boka mig för uppdrag eller samarbete? Gör ni bäst på whatdecoratesmyday@gmail.com. Foto: Elin Kero

Inte ska väl jag vara sämre

Inte ska väl jag vara sämre

Är det bara mitt Instagram-flöde som svämmat över av bilder på våfflor idag?

Och inte skulle väl jag vara sämre. Även om jag egentligen tycker att våfflan är pannkakans tråkiga kompis.

Jag köper alltid färdigblandad våffelmix (ja, jisses så lat är jag ibland) men vill man göra egen smet, som ju givetvis blir överlägset godast, kika in hos min eminenta bloggkollega Anna där det både finns recept och bilder som får en att inte kunna släppa tanken på våfflor.

0

Similar Posts by The Author:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny