Emma Johansson, det är jag som ligger bakom Instagramkontot @whatdecoratesmyday. Jag frilansar som skribent, fotograf och influencer, där det främst kretsar kring inredning. Och allt som är vackert. Bor i centrala Stockholm med sambo och mina två små hjärtegryn.
Boka mig för uppdrag eller samarbete? Gör ni bäst på whatdecoratesmyday@gmail.com.

Foto: Elin Kero

Så mycket bröllop

Så mycket bröllop

Som jag tidigare nämnt så ska två par nära vänner gifta sig i maj så just nu är jag mitt uppe i en riktigt härlig tid med möhippor och planerande. Och framförallt vad gäller då brudbuketterna.

Jag försöker samla på mig så mycket inspirationsbilder som bara möjligt. Men så var det det här med att sålla bland allt fint. För det är liksom inte så att det saknas bilder på vackra brudbuketter på internet. Tvärtom finns det nästan för mycket fint. Så vad är era bästa tips när det kommer till att bestämma vilka blommor som faktiskt ska få finnas i en persons vackraste bukett?

Här följer mina topp-fyra finaste på mitt Pinterest just nu.

1

2

3

4

0

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Jag tänker att man vill väl spegla bruden i buketten. Är det en barfota skogsälva eller en bohemisk torpälskare med förkärlek till äldre enkla rosor, eller är hon en sval aftondrottning som tycker om grönt? Men maj bjuder ju onekligen på mycket vackert.🌿🕊 så aklejor, anemoner daggkåpa eller ros- sagolikt lär det bli💚🙏🏼

  2. De var fina allihopa. Jag hoppas få gifta mig senare i år. Då vill jag ha nejlikor. Kanske enkelt och ”omodernt” men de är en favorit och passar till flera stilar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

What Decorates My Day

Emma Johansson, det är jag som ligger bakom Instagramkontot @whatdecoratesmyday. Jag frilansar som skribent, fotograf och influencer, där det främst kretsar kring inredning. Och allt som är vackert. Bor i centrala Stockholm med sambo och mina två små hjärtegryn. Boka mig för uppdrag eller samarbete? Gör ni bäst på whatdecoratesmyday@gmail.com. Foto: Elin Kero

Senaste inläggen på Lovely Life

Lucia

  Idag är vi lediga hela familjen och jag och barnen gick upp tidigt, dock inte frivilligt då utan här bestämmer Bianca när de är

0
Läs mer »

Ännu mer julinspiration!

Lucia! När jag var yngre och gick i diverse körer så var luciamorgon den mest hektiska på hela året. Jag älskade att stå ute korridoren

0
Läs mer »
Stäng meny