emma bukett4

Så mycket bröllop

Som jag tidigare nämnt så ska två par nära vänner gifta sig i maj så just nu är jag mitt uppe i en riktigt härlig tid med möhippor och planerande. Och framförallt vad gäller då brudbuketterna.

Jag försöker samla på mig så mycket inspirationsbilder som bara möjligt. Men så var det det här med att sålla bland allt fint. För det är liksom inte så att det saknas bilder på vackra brudbuketter på internet. Tvärtom finns det nästan för mycket fint. Så vad är era bästa tips när det kommer till att bestämma vilka blommor som faktiskt ska få finnas i en persons vackraste bukett?

Här följer mina topp-fyra finaste på mitt Pinterest just nu.

1

2

3

4

0

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Jag tänker att man vill väl spegla bruden i buketten. Är det en barfota skogsälva eller en bohemisk torpälskare med förkärlek till äldre enkla rosor, eller är hon en sval aftondrottning som tycker om grönt? Men maj bjuder ju onekligen på mycket vackert.🌿🕊 så aklejor, anemoner daggkåpa eller ros- sagolikt lär det bli💚🙏🏼

  2. De var fina allihopa. Jag hoppas få gifta mig senare i år. Då vill jag ha nejlikor. Kanske enkelt och ”omodernt” men de är en favorit och passar till flera stilar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny