Emma barnrum5

Hans så kallade barnrum

Alexanders lilla rum har fått lite barnrumskänsla. Äntligen.

I flera år har jag varit sugen på en sänghimmel från Numero 74, men har aldrig kunnat motivera priset. Jag har dock försökt med billigare varianter, men sålt dem nästan lika kvickt som de kommit upp.

Men så hittade jag denna ljusgrå från Cam Cam hos Minirepubliken. Samma form på toppen som jag älskar hos Numero 74, och härlig längd. Perfekt, helt enkelt. Och dessutom är tyget täckt med små, små prickar i guld.

Alexander går bland annat under smeknamnet Stollen här hemma, svårt att förstå varför, inte sant?

Ett mer passande påslakanset till det här rummet hade vi nog inte kunnat hitta. Match made in heaven med Boråstapeter Nocturne.Nästan alltid kul att ha en brorsa, men inte när de gallskriker för ingenting mitt i en treårings favoritprogram. Ni vet ett sådant program när ägg öppnas ett efter ett. Trollbindande är bokstavligen bara förnamnet.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny