Emma Johansson, det är jag som ligger bakom Instagramkontot @whatdecoratesmyday. Jag frilansar som skribent, fotograf och influencer, där det främst kretsar kring inredning. Och allt som är vackert. Bor i centrala Stockholm med sambo och mina två små hjärtegryn.
Boka mig för uppdrag eller samarbete? Gör ni bäst på whatdecoratesmyday@gmail.com.

Foto: Elin Kero

Köpa Vinga-inredning för pengarna

Köpa Vinga-inredning för pengarna

Detta inlägg är ett annonssamarbete med Vinga Home.

För ett par veckor sedan damp det ner ett stort paket från Vinga Home. Vad som rymdes i paketet kan ni se här. 

Vackert påslakanset som ger sovrummet en slottskänsla.

Snyggaste porslinet just nu, den tallriken där som våfflorna ligger på. Hos min partner in crime kan ni se en hel massa fina bilder på hela servisen.

Skärbräda, bakset och kastrull i förgrunden. Hos min bloggkollega Anna Kubel kan ni se fler otroligt härliga bilder på samma bakset.

Kikar ni noga där till höger så ser ni den finfina grytan i koppar och stål, och den perfekta vita termosen. Hos Vinga Home får ni just nu 20% på ett helt köp, om ni använder rabattkoden Whatdecoratesmyday.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

What Decorates My Day

Emma Johansson, det är jag som ligger bakom Instagramkontot @whatdecoratesmyday. Jag frilansar som skribent, fotograf och influencer, där det främst kretsar kring inredning. Och allt som är vackert. Bor i centrala Stockholm med sambo och mina två små hjärtegryn. Boka mig för uppdrag eller samarbete? Gör ni bäst på whatdecoratesmyday@gmail.com. Foto: Elin Kero

Senaste inläggen på Lovely Life

Jag flyttar

Så var det dags att säga hejdå till den här underbart härliga sidan och flytta min blogg till min alldeles egna sida. Jag har bloggat

0
Läs mer »

Tv-tips; Jag är Anne

Hej lördag! Veckorna just nu är minst sagt hektiska och jag hinner inte riktigt med mig själv. Jag och Lollo har mycket att göra i

0
Läs mer »

Lucia

  Idag är vi lediga hela familjen och jag och barnen gick upp tidigt, dock inte frivilligt då utan här bestämmer Bianca när de är

0
Läs mer »
Stäng meny