Emma Siggesta 7

Lyxen att få umgås med likasinnade

Jag har spenderat ett dygn tillsammans med mina helt fantastiska bloggkollegor här på Lovelylife.se. Behöver jag säga att ord känns överflödiga för att beskriva hur lyxigt det är att få umgås med dessa love-liga människor?

För visst säger det sig självt att om man slänger in åtta (hyper-)-kreatörer på en instavänlig gård på Värmdö, där de får göra, och prata om, det de älskar allra mest, så kan det inte bli annat än succé? Och som grädde på moset fanns i rummet där vi konfererade åtta gigantiska korgar med blommor från Interflora.Så vi lärde oss binda kransar. Som man gör.Det var bästa Nika som driver Skilladflorals som så proffsigt handledde oss genom binderiet. Dagen till ära hade hon den mest fantastiska kjol.Väldans mycket älsk på detta golv.Vi kollade in orangeriet. På riktigt, kan man tänka sig något drömmigare?

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny