Emma Johansson, det är jag som ligger bakom Instagramkontot @whatdecoratesmyday. Jag frilansar som skribent, fotograf och influencer, där det främst kretsar kring inredning. Och allt som är vackert. Bor i centrala Stockholm med sambo och mina två små hjärtegryn.
Boka mig för uppdrag eller samarbete? Gör ni bäst på whatdecoratesmyday@gmail.com.

Foto: Elin Kero

Lilla gubben

Lilla gubben

Ja ni ser. Nu har jag en alldeles egen Lilla gubben i mitt Pippi Långstrump-kök. Jag och prickigt, det är en sann kärlekshistoria det.

Varför han sitter i diskhon? För han befinner sig i ständig rörelse och just där är enda platsen han sitter stilla på. Där han kan lukta på blommorna och pilla med kranen.

 

0

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. Vilken fin förvaring! En sådan vill jag bygga i hallen i mitt torp. Gillar panelen och lösningen.
    kram

    1. Tack snälla du! Ja, det blev faktiskt över förväntan. Men det känns som en bra lösning som gör huset rättvisa 🙂 Kram Emma

  2. Så sött!
    Älskar växtgardinen, har en egen i köket men det fick bli en murgröna.. Dock gillar jag stora blad mer, så därför undrar jag vad du har för blomma där? 🙂 superfint hem! Första besöket på bloggen, älskade hallgolvet som var original!! Läckert!

    1. Hej Hanna! Tack snälla du. Det är en gullranka, otroligt lättskött så kan varmt rekommendera. Hoppas du återkommer som läsare hos mig. Kram Emma

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

What Decorates My Day

Emma Johansson, det är jag som ligger bakom Instagramkontot @whatdecoratesmyday. Jag frilansar som skribent, fotograf och influencer, där det främst kretsar kring inredning. Och allt som är vackert. Bor i centrala Stockholm med sambo och mina två små hjärtegryn. Boka mig för uppdrag eller samarbete? Gör ni bäst på whatdecoratesmyday@gmail.com. Foto: Elin Kero

Senaste inläggen på Lovely Life

Lucia

  Idag är vi lediga hela familjen och jag och barnen gick upp tidigt, dock inte frivilligt då utan här bestämmer Bianca när de är

0
Läs mer »

Ännu mer julinspiration!

Lucia! När jag var yngre och gick i diverse körer så var luciamorgon den mest hektiska på hela året. Jag älskade att stå ute korridoren

0
Läs mer »
Stäng meny