Emma tavlor1

Dear Sam – jag gillar dig!

Detta inlägg är ett annonssamarbete med Dear Sam
Det var dags att bekänna färg här hemma! Jag har helt ärligt blivit rätt less på alla svartvita prints och posters som ägt i inredningsvärlden de senaste åren. Vi behöver lite färg på tillvaron, eller vad säger ni? Alla är vi olika, men jag blir alltid på bättre humör av starka färger och mönster, och äntligen vågade jag få upp det på väggarna.Jag är nästan löjligt tillfreds med resultatet, det var exakt vad det här rummet behövde. Ta och kolla in @dearsam_official sortiment, de har verkligen fingertoppskänsla kring sina produkter. Med koden Emma25 får ni 25% på ett helt köp, fram t.o.m 17/5.

Här hittar ni länkar till de jag valde Oyster And Man PosterSketch Of Walking WomanLove always wins, Giraffe, Desert StormTranscendent.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny