whatdecoratesmyday

Emma Johansson, det är jag som ligger bakom Instagramkontot @whatdecoratesmyday. Jag jobbar som digital manager, skribent och influencer. Bor i centrala Stockholm med sambo och sönerna Carl-Philip, 3 år och Alexander, 0 år. Jag ser bloggvänliga ögonblick precis överallt, där inredning, blommor och sönerna allt som oftast får stå i centrum. En hopplös Hemnet-knarkare som sällan tackar nej till en flytt eller att dra igång nya inredningsprojekt. Samarbete eller bara säga hej? Gör ni bäst på whatdecoratesmyday@gmail.com eller på @whatdecoratesmyday.

Dear Sam – jag gillar dig!

Dear Sam – jag gillar dig!

Detta inlägg är ett annonssamarbete med Dear Sam
Det var dags att bekänna färg här hemma! Jag har helt ärligt blivit rätt less på alla svartvita prints och posters som ägt i inredningsvärlden de senaste åren. Vi behöver lite färg på tillvaron, eller vad säger ni? Alla är vi olika, men jag blir alltid på bättre humör av starka färger och mönster, och äntligen vågade jag få upp det på väggarna.Jag är nästan löjligt tillfreds med resultatet, det var exakt vad det här rummet behövde. Ta och kolla in @dearsam_official sortiment, de har verkligen fingertoppskänsla kring sina produkter. Med koden Emma25 får ni 25% på ett helt köp, fram t.o.m 17/5.

Här hittar ni länkar till de jag valde Oyster And Man PosterSketch Of Walking WomanLove always wins, Giraffe, Desert StormTranscendent.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.

Stäng meny