whatdecoratesmyday

Emma Johansson, det är jag som ligger bakom Instagramkontot @whatdecoratesmyday. Jag jobbar som digital manager, skribent och influencer. Bor i centrala Stockholm med sambo och sönerna Carl-Philip, 3 år och Alexander, 0 år. Jag ser bloggvänliga ögonblick precis överallt, där inredning, blommor och sönerna allt som oftast får stå i centrum. En hopplös Hemnet-knarkare som sällan tackar nej till en flytt eller att dra igång nya inredningsprojekt. Samarbete eller bara säga hej? Gör ni bäst på whatdecoratesmyday@gmail.com eller på @whatdecoratesmyday.

Nörd på liv

Nörd på liv

Maj, maj, maj, vem är väl som du? Mina dagar just nu går i blommornas tecken. Jag andas, drömmer, plockar, vattnar, fotar, arrangerar. Blommor. Och på lördag är det dags för bröllop nummer två. Det är bara ren och skär lycka att få göra de där buketterna.

Jag får nästan stora dåndimpen av allt vackert som trängs i trädgården. Varför måste buskpionen och syrenen blomma samtidigt liksom? För att jag ska kunna svänga ihop en bukett som den nedan såklart.

Märks det att jag är nördig på livet just nu?

0

Detta inlägg har 6 kommentarer

  1. Vackrare blir det inte 🌸🌿🌺🍃🌼☘️

  2. Vackrare blir det inte 🌿🌸🍃🌼☘️🌺🌱

  3. Helt underbart 🌿💕🌿

  4. Herregud så fint!!!

  5. Vilka ljuvliga bilder! Jag frossar också i syrener och snart börjar de egna pionerna blomma i trädgården. Innan dess njuter jag av köpta pioner. Så inspirerande foton!

    1. Tack snälla du, vad härligt att man kan inspirera! Stor kram från Emma

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.

Stäng meny