emma Hero3

Min lille hjälte har lärt sig dricka

Inlägget är ett samarbete med Herobility. Vår lille plutt Alexander, som visserligen börjar bli en rätt stor plutt, har a l d r i g fattat grejen med varken napp, flaska eller pipmugg. Och visst, det här är ett samarbete, men jag ljuger inte när jag säger att muggarna och flaskorna från Herobility är de enda han accepterar. Vi har bokstavligen testat alla märken som finns på marknaden. Och man ser verkligen hur stolt han blir när han får dricka själv. Sån lättnad!

Fint att tillägga är att Herobility donerar 5 kronor för varje såld #HeroBottle till World Childhood Foundation, som grundades av drottning Silvia. Föredömligt!Med koden whatdecoratesmyday20 får du 20 % rabatt vid köp av minst tre produkter från Herobility.

Givetsvis skulle han upp på bordet.

Den fina stolen i rotting som han sitter på är från Sika-Design.

Inlägget är ett samarbete med Herobility.

0

Detta inlägg har en kommentar

  1. Sååå sööööt❤️!!!!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny