whatdecoratesmyday

Emma Johansson, det är jag som ligger bakom Instagramkontot @whatdecoratesmyday. Jag jobbar som digital manager, skribent och influencer. Bor i centrala Stockholm med sambo och sönerna Carl-Philip, 3 år och Alexander, 0 år. Jag ser bloggvänliga ögonblick precis överallt, där inredning, blommor och sönerna allt som oftast får stå i centrum. En hopplös Hemnet-knarkare som sällan tackar nej till en flytt eller att dra igång nya inredningsprojekt. Samarbete eller bara säga hej? Gör ni bäst på whatdecoratesmyday@gmail.com eller på @whatdecoratesmyday.

Min lille hjälte har lärt sig dricka

Min lille hjälte har lärt sig dricka

Inlägget är ett samarbete med Herobility. Vår lille plutt Alexander, som visserligen börjar bli en rätt stor plutt, har a l d r i g fattat grejen med varken napp, flaska eller pipmugg. Och visst, det här är ett samarbete, men jag ljuger inte när jag säger att muggarna och flaskorna från Herobility är de enda han accepterar. Vi har bokstavligen testat alla märken som finns på marknaden. Och man ser verkligen hur stolt han blir när han får dricka själv. Sån lättnad!

Fint att tillägga är att Herobility donerar 5 kronor för varje såld #HeroBottle till World Childhood Foundation, som grundades av drottning Silvia. Föredömligt!Med koden whatdecoratesmyday20 får du 20 % rabatt vid köp av minst tre produkter från Herobility.

Givetsvis skulle han upp på bordet.

Den fina stolen i rotting som han sitter på är från Sika-Design.

Inlägget är ett samarbete med Herobility.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.

Stäng meny