Emma Johansson, det är jag som ligger bakom Instagramkontot @whatdecoratesmyday. Jag frilansar som skribent, fotograf och influencer, där det främst kretsar kring inredning. Och allt som är vackert. Bor i centrala Stockholm med sambo och mina två små hjärtegryn.
Boka mig för uppdrag eller samarbete? Gör ni bäst på whatdecoratesmyday@gmail.com.

Foto: Elin Kero

En uteplats för sommar

En uteplats för sommar

Vår altan har minst sagt fått sig en rejäl uppgradering i år. Vi har målat och oljat i ljusgrått och senaste tillskottet är uteköket.
Min sambo fullkomligt älskar att laga mat så jag blev inte direkt motarbetad när jag kläckte idéen om utekök tidigt i våras.

Jag sydde förhängen i linnetyg och där bakom tyget gömmer sig allt fult som har en förmåga att flytta in på uteplatser (ni vet bollar, grillkol, hinkar, sparkcyklar etc. etc).

Mina allra första egenplanterade pioner kikade fram häromdagen. Det känns riktigt stort!

Men som ni ser, jag kan ju inte hålla mina blommor borta från uteköket. Vattenkannan är ny, ni hittar den här.

Uteköket kommer från Hillerstorp. Parasollet likaså.

Världens bästa blomsterväska kommer från Designtorget.

Bakom altanen växer den vackraste schersmin man kan tänka sig. Bilden på denna skönhet får avsluta detta inlägg i sommarens tecken.

12

Detta inlägg har en kommentar

  1. Verkligen superfint. Härligt inspirerande, då jag och min man just nu håller på att köpa hus. Så det kanske blir något litet bygge till våren, när vi hunnit bo in oss under hösten. Trevlig helg.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

What Decorates My Day

Emma Johansson, det är jag som ligger bakom Instagramkontot @whatdecoratesmyday. Jag frilansar som skribent, fotograf och influencer, där det främst kretsar kring inredning. Och allt som är vackert. Bor i centrala Stockholm med sambo och mina två små hjärtegryn. Boka mig för uppdrag eller samarbete? Gör ni bäst på whatdecoratesmyday@gmail.com. Foto: Elin Kero

Senaste inläggen på Lovely Life

Dags att plantera lökar

I helgen var jag vid stugan och planterade lökar. Så i vår får vi förhoppningsvis njuta av tulpaner, krokus, narcisser och scilla. Om inte rådjuren

0
Läs mer »

  Hej! Jag trodde aldrig jag skulle säga detta men, jag vill ha snö! Första snön kom i slutet av september och jag trodde verkligen

6
Läs mer »
Stäng meny