Emma Elin Kero

Frilansliv, here I come!

Nu kan jag inte hålla mig mer. Jag sprängs snart av arbetslust, idéer, projekt och tankar kring livet efter föräldraledigheten med Alexander: jag har tagit tjänstledigt och kommer frilansa i nio månader! Ni anar inte vilket (oerhört!) stort kliv detta är för en trygghetsnarkoman som jag. Jag som är beroende av rutiner och mina underbara kommunikatörskollegor.

Men under våren har jag gått en kurs i personlig utveckling (ett helt inlägg tillägnat denna fantastiska kurs kommer snart upp på bloggen) och den har gett mig så många nya insikter att jag knappt vet vilket ben jag ska stå på. Vem är jag? Vilka drömmar har jag? Vad ville jag bli som barn? Ni vet, klyschiga frågor, men när man väl är mogen att besvara dem, ärligt, rakt och utan smink och fasad, då kommer det fram så mycket som man aldrig hade kunnat ana fanns där inom en.

YOLO får plötsligt en ny mening. Inte bara en härlig sådan, utan kantat av en rejäl dos ångest och oro. Men mest ett pirr i hela kroppen. Som att jag knappt kan stå stilla. Nykär i mitt nya professionella liv som influencer, skribent, inredare och fotograf. Hujedamig, vilket (vuxet) barn jag är!

Inlägget vill jag tillägna en kär och fantastisk bekant, ingen mindre än Elin Kero som tagit dessa magiska bilder. Tusen tack Elin, och tusen tack Micke och Emilia för att ni gifte er.

19
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 14 kommentarer

 1. Jeanette

  Underbara nyheter Emma, jag ät så glad för din skull! YOLO för bövelen!

 2. Linda

  Äntligen! Så bra beslut Emma. Heja dig!

 3. Kristina

  Grattis till ditt beslut! Heja dig! Glad för din skull ❤
  Kommer sakna dig på kontoret?❤

 4. Maria Fernsund

  Lycka till Emma, supercoolt!

 5. Inga-Lill

  Heja på, stort lycka till ??❤️!!

 6. Anna Kubel

  Hejja dig Emma!! <3

 7. Tess & Flora

  Åh grattis vad roligt. Kunde inte sluta le när jag läste ditt inlägg, din lycka gick rätt igenom dataskärmen. All lycka till dig.

 8. Anna

  Vad kul! Grattis Emma! Du inspirerar. Synd att det inte blivit något Jane – än. ?

 9. Isabell Eriksson

  Wow vilket härligt inlägg. Jag känner igen mig jättemycket i det du skriver. Gjorde en liknande resa när jag fick barn och vips så är jag nu Feng Shuikonsult. Tänk vad livet kan ge ?

 10. Josefine

  Så himla kul hjärtat, gör du helt rätt i!

 11. John Thorsson

  Gud vad roligt Emma! Du måste få utlopp för det här du brinner för och är fantastiskt bra på!!

 12. Susanna

  Jeg blir bare inspirert når jeg leser om mennesker som går sin egen vei og satser på det de brenner for. Leser gjerne mer om frilanslivet:)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.