Emma alexphil

Alex & Phil – mat för mina superungar

I samarbetet med och Alex och Phil- mat för superungar

Förra sommaren fick jag testa Alex och Phil:s barnmat för första gången. Ja, eller inte jag då, utan mina små praliner, Alexander och Carl-Philip. Som nybliven och hormonstinn tvåbarnsmamma kunde det inte kommit mer lägligt. Jag föll (självfallet) för namnet och de vackra förpackningarna.

Maten är ekologisk. Och den innehåller absolut inget annat än just bara bra mat. Inte den minsta lilla tillsats. Så bra att man “nästan gråter av lycka”, som min fyraåring säger om allt han tycker om.

Som om det inte vore nog så gör de även det här. Men mer om det i ett annat inlägg.

3
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.