Emma Johansson, det är jag som ligger bakom Instagramkontot @whatdecoratesmyday. Jag frilansar som skribent, fotograf och influencer, där det främst kretsar kring inredning. Och allt som är vackert. Bor i centrala Stockholm med sambo och mina två små hjärtegryn.
Boka mig för uppdrag eller samarbete? Gör ni bäst på whatdecoratesmyday@gmail.com.

Foto: Elin Kero

Jag i podd – min stora mardröm

Jag i podd – min stora mardröm

Har ni som jag länge väntat på att det skulle lanseras en podcast om inredning? Emelie Sundberg gjorde slag i saken och startade Inredningspodden. Bland (på riktigt) stora namn som Elsa Billgren och Karin Mannerstål fick jag ett helt eget avsnitt som spelades in i våras.

Jag ska gott erkänna att det var minst sagt en plåga för mig att lyssna på avsnittet när det släpptes 22 juli. Jag avskyr att höra min egen röst. Jag har ingen aning om varför, det bara är så.

Men det var en form av terapi att spela in podden och lyssna på den. Och jag tyckte i ärlighetens namn att det var rätt spännande att lyssna på. Jag hade helt glömt bort mina egna inredningsanekdoter. Lyssnar ni så får ni bland annat veta vad som hade spytt över hela min första lägenhet, och vad min sambo i hemlighet började bygga i vår källare i våras. Ni hör ju, det här kan ni inte missa.

Här är några bilder jag knäppte i förra veckan när jag och Emelie möttes upp med våra familjer här på Gotland.

Tre av fyra av våra små praliner som är i samma åldrar.

Makalöst vackra och begåvade Emelie i sommaruniform.

Mina små i tischor från Arket. Alltså jisses vilket favvo-barn-märke. Kan tvättas i 60 grader och jag slukar det med hull och hår.

4

Detta inlägg har en kommentar

  1. Du var superbra i podden ju haha! Jag har också förälskat mig i deras barnkläder. SÅ fina och bra. Har nyss köpt den randiga tröjan i grönt till min Chaplin. Kram!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

What Decorates My Day

Emma Johansson, det är jag som ligger bakom Instagramkontot @whatdecoratesmyday. Jag frilansar som skribent, fotograf och influencer, där det främst kretsar kring inredning. Och allt som är vackert. Bor i centrala Stockholm med sambo och mina två små hjärtegryn. Boka mig för uppdrag eller samarbete? Gör ni bäst på whatdecoratesmyday@gmail.com. Foto: Elin Kero

Senaste inläggen på Lovely Life

Dags att plantera lökar

I helgen var jag vid stugan och planterade lökar. Så i vår får vi förhoppningsvis njuta av tulpaner, krokus, narcisser och scilla. Om inte rådjuren

0
Läs mer »

  Hej! Jag trodde aldrig jag skulle säga detta men, jag vill ha snö! Första snön kom i slutet av september och jag trodde verkligen

6
Läs mer »
Stäng meny