Emma Johansson, det är jag som ligger bakom Instagramkontot @whatdecoratesmyday. Jag frilansar som skribent, fotograf och influencer, där det främst kretsar kring inredning. Och allt som är vackert. Bor i centrala Stockholm med sambo och mina två små hjärtegryn.
Boka mig för uppdrag eller samarbete? Gör ni bäst på whatdecoratesmyday@gmail.com.

Foto: Elin Kero

Äppelkindad kardemummabulle

Äppelkindad kardemummabulle


Det gamla äppelträdet i vår trädgård håller på att falla ihop. Enbart av tyngden av alla äpplen som kommit i år. Förra året, vår första sommar med den här trädgården, trodde vi att trädet sjöng på sista refrängen. Vi fick max tjugo äpplen.

Gula, knas-för-stora, gummistövlar in-förskolan-prep.

I år hänger stora klasar längs grenarna som snart nuddar mark. Ingen är gladare än vår lille äppelknyckare.

Tänk att detta bara är två månader sen han svängde där under ett blommande äppelträd. Betydligt mindre men precis lika äppelkindad.

Blir mer än glad om ni vill lämna ett litet avtryck genom att gilla inlägget. Klicka på hjärtat.

24

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Åh lille gulle 😍😍😍😍

  2. Alltså gullegris! Så härligt med dignande äppelträd!!

    1. Åh tack gulle du! Ja han är allt lite söt när han sätter den sidan till 😛

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

What Decorates My Day

Emma Johansson, det är jag som ligger bakom Instagramkontot @whatdecoratesmyday. Jag frilansar som skribent, fotograf och influencer, där det främst kretsar kring inredning. Och allt som är vackert. Bor i centrala Stockholm med sambo och mina två små hjärtegryn. Boka mig för uppdrag eller samarbete? Gör ni bäst på whatdecoratesmyday@gmail.com. Foto: Elin Kero

Senaste inläggen på Lovely Life

Dags att plantera lökar

I helgen var jag vid stugan och planterade lökar. Så i vår får vi förhoppningsvis njuta av tulpaner, krokus, narcisser och scilla. Om inte rådjuren

0
Läs mer »

  Hej! Jag trodde aldrig jag skulle säga detta men, jag vill ha snö! Första snön kom i slutet av september och jag trodde verkligen

6
Läs mer »
Stäng meny