Emma Processed with VSCO with a6 preset

Varför jag älskar Alex och Phil

I samarbetet med och Alex och Phil– mat för superungar

När jag fick frågan om att bli ambassadör för detta barnmatsmärke var det i ärlighetens namn just namnet (Alexander och Carl-Philip) som fick mig att bestämma mig för att hoppa på.

Men vartefter jag har publicerat inlägg om maten så har flera av er, mina fina läsare, hört av er med era erfarenheter av Alex & Phil. Det handlar dels om personer som arbetar med små barn som sondmatas, men även sköterskor som arbetar med gamla människor. Så från flera olika håll har jag nu fått höra att Alex & Phil:s mat funkar för personer som har svårt att behålla vanlig mat. Det säger så otroligt mycket om innehållet, de här klämmisarna är fullproppade med energirik mat. Inga tillsatser. Inga juicekoncentrat, ris, rismjöl, syrareglerande medel, utspädande vatten, salt eller socker. Bara så bra, på alla sätt.

 

14
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.