Emma Johansson, det är jag som ligger bakom Instagramkontot @whatdecoratesmyday. Jag frilansar som skribent, fotograf och influencer, där det främst kretsar kring inredning. Och allt som är vackert. Bor i centrala Stockholm med sambo och mina två små hjärtegryn.
Boka mig för uppdrag eller samarbete? Gör ni bäst på whatdecoratesmyday@gmail.com.

Foto: Elin Kero

Septembers favoriter

Septembers favoriter

Här ser ni mina favoritprylar här hemma just nu. Borstar och rengöring, jag kan inte få nog. Nördig som jag är så kan jag inte köpa de där diskborstarna i plast eller tvål och diskmedel i fula förpackningar som finns på matvarubutikerna.

Kudde i plysch, nude från Södahl – Så otroligt len och mjuk, barnen älskar att gosa med den – Necessär i smårutigt som jag kommer använda som kameraväska – Diskset från Andrée Jardin – En klassisk handborste och skrubb-borste från samma märke – Klämmis från Alex & Phil, älskar att neonfärgen på korken går igen i prickarna på handdukarnas etiketter. En sådan där yttepyttedetalj som kanske bara jag lägger märke till? – Klassisk Savontvål i olivgrönt, jag och hårdtvålar. Never ending love story – Kökshanddukar från La Cerise Sur Le Gâteau – Flytande tvål från Savon de Marseille, en naturlig tvål baserad på vegetabiliska råvaror, fri från färgämnen, parabener och animaliska fetter. Likaså rengöringsspray från samma märke.

10

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

What Decorates My Day

Emma Johansson, det är jag som ligger bakom Instagramkontot @whatdecoratesmyday. Jag frilansar som skribent, fotograf och influencer, där det främst kretsar kring inredning. Och allt som är vackert. Bor i centrala Stockholm med sambo och mina två små hjärtegryn. Boka mig för uppdrag eller samarbete? Gör ni bäst på whatdecoratesmyday@gmail.com. Foto: Elin Kero

Senaste inläggen på Lovely Life

Tyra <3

Jag kikar in lite kort med en uppdatering från bebisbubblan : ) Den 8 november kom vår omåttligt efterlängtade Tyra till världen <3 Jag hörde

10
Läs mer »

Dags att plantera lökar

I helgen var jag vid stugan och planterade lökar. Så i vår får vi förhoppningsvis njuta av tulpaner, krokus, narcisser och scilla. Om inte rådjuren

3
Läs mer »
Stäng meny