emma IMG_4126 (kopia)

Septembers favoriter

Här ser ni mina favoritprylar här hemma just nu. Borstar och rengöring, jag kan inte få nog. Nördig som jag är så kan jag inte köpa de där diskborstarna i plast eller tvål och diskmedel i fula förpackningar som finns på matvarubutikerna.

Kudde i plysch, nude från Södahl – Så otroligt len och mjuk, barnen älskar att gosa med den – Necessär i smårutigt som jag kommer använda som kameraväska – Diskset från Andrée Jardin – En klassisk handborste och skrubb-borste från samma märke – Klämmis från Alex & Phil, älskar att neonfärgen på korken går igen i prickarna på handdukarnas etiketter. En sådan där yttepyttedetalj som kanske bara jag lägger märke till? – Klassisk Savontvål i olivgrönt, jag och hårdtvålar. Never ending love story – Kökshanddukar från La Cerise Sur Le Gâteau – Flytande tvål från Savon de Marseille, en naturlig tvål baserad på vegetabiliska råvaror, fri från färgämnen, parabener och animaliska fetter. Likaså rengöringsspray från samma märke.

10

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny