emma anna k 2

Men vad gör du egentligen?

Inlägget innehåller reklam för samarbetspartner Alex & Phil

Ja, vad jag gör jag egentligen om dagarna nu som frilans? Jag är allt annat än sysslolös kan jag lova. Veckorna rusar fram och jag får om och om igen påminna mig om att det jag gör nu är mitt j o b b. Mina dagar kantas av nyp-mig-i-armen-stunder i kvadrat. Jag varvar skrivande och fotojobb med att gå på pressfrukostar med att göra hemma-hos-reportage (länk till mitt senaste, “Historiska ledtrådar”). Jag är så löjligt ödmjuk inför att jag får göra detta.

I helgen var jag och en nära vän i Värmland och gjorde ett reportagejobb. Känslostormen som kommer över mig när jag entrade det aktuella hemmet är nästan obeskrivbar. En gård vid en sjö med växthus, uthus, bastu, badtunna etc. Originaldetaljer och varsam renovering. Nästan lite för bra för att vara sant.

Ofakturerbara stunder måste också få ta plats. Till exempel att hänga hemma hos bloggkollegor som hon.

När vi babblat inredning och influenc:ing en bra stund passade vi på att knäppa några bilder på den bästa barnmaten vi vet. Det känns alltid lika bra när man ger sina små en klämmis från Alex & Phil. Genuin, hälsosam och kvalitativ mat som både min 1,5- åring och 4-åring tar som mellis efter förskolan varje dag.

Annars då? Jag har blivit intervjuad både här och där. Det gäller att hålla sig framme.

19
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.