IMG_0973

Kan någon stoppa mig?

Här följer min vecka i några väl valda bilder och ord. Mina inlägg är förhållandevis sällsamma, men när jag väl bloggar, då bloggar jag. Kan någon stoppa mig från denna ovana? Jag vill liksom blogga ofta och innehållsrikt, inte sällan och sprängfyllt.

Det är så vackert, nästan som en saga. Jag pratar om höstljuset. På morgonen. I barnens rum. Som jag fångade på bild i all hast för ett fint samarbete med myFUJIfilm.

Jag får ofta frågor om varifrån de olika inredningsdetaljerna i barnens rum kommer ifrån, så här kommer en efterlängtad sammanställning. Tapet Penelope från Sandbergs, sänghimmel från Minirepubliken, matta från Pinemonttrading. Växten är ett Blocket-fynd, den gamla barnsängen och pinnstolen är från Stockholms Auktionsverk respektive ReFurn. Den lilla grå Ton-stolen är köpt hos Artilleriet.

 

Jag har en ny vas från Eva Solo  och trädgårdens sista blommor. I fredags morse var det så kallt att vantar åkte på, och bilen behövde skrapas. Inte mycket alls, men bara det faktum, lämnade mig med ett visst vemod över att sommaren är över.

Nocturne. Få inredningsdetaljer har jag fått så många frågor om som denna tapet. Här har ni länken, en gång för alla. Älskar den något innerligt.

Och så fotade jag mat. Man kan tro att det är enkelt men ack ve ack ve vad jag pysslar och trixar för en bild som denna. Möblerar om och justerar för att hitta bästa möjliga ljus för stunden. Tur att det är så kul.

I övrigt har jag spenderat helgen med mina två mest älskade. Till lördagsmiddag blev det nybakade grötbullar och mjölk.

Liten-men-ändå-så-stor vill för allt i livet inte sitta i babystol längre eller äta med barnbestick på talrik i plast.

Vad passar väl bättre än att avsluta denna vecka med en bild på mina gullemazariner, dagen till ära klädda i Gardener and the gang, ett nytt favoritbarnmärke som gör kläder till b a r n. Inte tjejer och killar, utan barn. När ska de stora modehusen haka på? Någon som vet?

14
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Härligt inlägg ??

  2. Åh jag vill ha recept på grötbullar! Jag testar mig fram men det går inte så bra. Det blir antingen degigt eller tegelstenar….. kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny