Emma Johansson, det är jag som ligger bakom Instagramkontot @whatdecoratesmyday. Jag frilansar som skribent, fotograf och influencer, där det främst kretsar kring inredning. Och allt som är vackert. Bor i centrala Stockholm med sambo och mina två små hjärtegryn.
Boka mig för uppdrag eller samarbete? Gör ni bäst på whatdecoratesmyday@gmail.com.

Foto: Elin Kero

Grötbullar för mina grötbullar

Grötbullar för mina grötbullar

Här kommer ett helt vanligt recept. Inte ens en gnutta gluten- eller laktosfritt. Eller på annat sätt mat-trendigt. Men så löjligt gott och mättande. Och barnen älskar det.

Grötbullar (skulle kunna vara mellannamnet på mina barn för övrigt, ni anar inte vilka brutala mängder havregrynsgröt de kan smälla i sig till frukost)

Koka ihop 
2 dl havregryn
3 ½ dl vatten

Addera
50 g smör i gröten

Smula ner
25 g jäst i
2 dl mjölk, fingervarm med
1 ½ tsk salt
2 msk ljus sirap eller honung

Rör ner gröten som fått svalna

Smacka i cirka 8 dl vetemjöl

Jäs i bunke ca 45 min. Baka ut. Pensla med vatten och havregryn. Jäs återigen 30 min på plåt. Gräddas ca 12 min.

Tryck gärna på lilla hjärtat om ni gillar inlägget. Hej och kram från Emma

56

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

What Decorates My Day

Emma Johansson, det är jag som ligger bakom Instagramkontot @whatdecoratesmyday. Jag frilansar som skribent, fotograf och influencer, där det främst kretsar kring inredning. Och allt som är vackert. Bor i centrala Stockholm med sambo och mina två små hjärtegryn. Boka mig för uppdrag eller samarbete? Gör ni bäst på whatdecoratesmyday@gmail.com. Foto: Elin Kero

Senaste inläggen på Lovely Life

Julgranen

  Så var äntligen årets julgran på plats nere i vår matsal! Det är ju verkligen något alldeles extra det här med julgran eller hur?

56
Läs mer »

Lite jul i vårt hus

Det dröjer lite mellan blogginläggen just nu och jag försöker landa i de nya rutinerna och livet som tvåbarnsmor : ) I söndags hade vi

56
Läs mer »
Stäng meny