”Vårt” Gotlandshus är till salu

Minns ni huset vi hyrde i somras? Kråkslottet på Gotland där vi bodde en hel månad? Ni var otaliga som hörde av er och ville veta mer om huset. Och nu kan jag glädja er med att det ligger ute till salu på Hemnet.

Jag må slå på de stora cymbalerna nu, men utsikten från detta hus kan vara den vackraste på Gotland, obruten och solnedgångarna som bara kan skådas här. Ni vet när solen försvinner ner i havet, utan minsta lilla störningsmoment. Möjligtvis en segelbåt eller två.

Jag vill vara ärlig och framhålla att huset nog skulle behöva en del renoveringskärlek. Men kan lova att potentialen är enorm.

Här satt jag i en korgstol varje kväll, med barnen badandes i badkaret bredvid. Bara en sån sak.

Sista veckan vi bodde i huset märkte man så tydligt att sommaren börja lida mot sitt slut. Det började blåsa, och sommarens gåshudslägen nådde crescendo.

Jag tindrar inombords när jag tittar på den här filmsnutten och tröstar mig med att tiden går så fort. Snart är det sommar igen.

15

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny