whatdecoratesmyday eva solo 2

Innan frosten kom

Jag är förmodligen sämst i bloggosfären på veckosummeringar. Men ibland, som idag, så händer det plötsligt.

I tisdags var jag på ett härligt frukostevent anordnat av PerPR för Eva Solo i samarbete med Christofers Blommor. Kan inte tänka mig en finare start på veckan än så. Vi fick binda egna buketter att ta med oss hem i en Legio Nova-vas.

Min lille honungspuff älskar blommor lika mycket som jag gör.

Jag får ofta frågor om de olika sakerna i barnrummet och här hittar ni ett inlägg med länkar till allt.

Jag är fortsatt stolt ambassadör för det bästa barnmatsmärket jag vet, Alex & Phil. Alexander är inte den största beundraren av grönsaker, men de här gör att jag känner mig trygg med att han får i sig de nyttigheter han behöver.

Den här bilden gjorde succé på mitt Instagram i veckan. Den där öronmössan köpt på Babyshop kommer han bo i hela vintern.

Mina första och enda dahlior i år blommade i veckan. De poppade upp precis innan första frosten kom. Välplanerat, minst sagt.

Gillar ni inlägget? Då blir jag sådär löjligt glad om ni klickar på det lilla hjärtat.

21

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Så himla fint barnrum alltså! Och din bukett blev ju SÅ ljuvlig

  2. Alltså goaste lille A! <3 O fantastiska bilder som vanligt.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny