whatdecoratesmyday eva solo 2

Innan frosten kom

Jag är förmodligen sämst i bloggosfären på veckosummeringar. Men ibland, som idag, så händer det plötsligt.

I tisdags var jag på ett härligt frukostevent anordnat av PerPR för Eva Solo i samarbete med Christofers Blommor. Kan inte tänka mig en finare start på veckan än så. Vi fick binda egna buketter att ta med oss hem i en Legio Nova-vas.

Min lille honungspuff älskar blommor lika mycket som jag gör.

Jag får ofta frågor om de olika sakerna i barnrummet och här hittar ni ett inlägg med länkar till allt.

Jag är fortsatt stolt ambassadör för det bästa barnmatsmärket jag vet, Alex & Phil. Alexander är inte den största beundraren av grönsaker, men de här gör att jag känner mig trygg med att han får i sig de nyttigheter han behöver.

Den här bilden gjorde succé på mitt Instagram i veckan. Den där öronmössan köpt på Babyshop kommer han bo i hela vintern.

Mina första och enda dahlior i år blommade i veckan. De poppade upp precis innan första frosten kom. Välplanerat, minst sagt.

Gillar ni inlägget? Då blir jag sådär löjligt glad om ni klickar på det lilla hjärtat.

21
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Så himla fint barnrum alltså! Och din bukett blev ju SÅ ljuvlig

  2. Alltså goaste lille A! <3 O fantastiska bilder som vanligt.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny