Emma Johansson, det är jag som ligger bakom Instagramkontot @whatdecoratesmyday. Jag frilansar som skribent, fotograf och influencer, där det främst kretsar kring inredning. Och allt som är vackert. Bor i centrala Stockholm med sambo och mina två små hjärtegryn.
Boka mig för uppdrag eller samarbete? Gör ni bäst på whatdecoratesmyday@gmail.com.

Foto: Elin Kero

Innan frosten kom

Innan frosten kom

Jag är förmodligen sämst i bloggosfären på veckosummeringar. Men ibland, som idag, så händer det plötsligt.

I tisdags var jag på ett härligt frukostevent anordnat av PerPR för Eva Solo i samarbete med Christofers Blommor. Kan inte tänka mig en finare start på veckan än så. Vi fick binda egna buketter att ta med oss hem i en Legio Nova-vas.

Min lille honungspuff älskar blommor lika mycket som jag gör.

Jag får ofta frågor om de olika sakerna i barnrummet och här hittar ni ett inlägg med länkar till allt.

Jag är fortsatt stolt ambassadör för det bästa barnmatsmärket jag vet, Alex & Phil. Alexander är inte den största beundraren av grönsaker, men de här gör att jag känner mig trygg med att han får i sig de nyttigheter han behöver.

Den här bilden gjorde succé på mitt Instagram i veckan. Den där öronmössan köpt på Babyshop kommer han bo i hela vintern.

Mina första och enda dahlior i år blommade i veckan. De poppade upp precis innan första frosten kom. Välplanerat, minst sagt.

Gillar ni inlägget? Då blir jag sådär löjligt glad om ni klickar på det lilla hjärtat.

16

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Så himla fint barnrum alltså! Och din bukett blev ju SÅ ljuvlig

  2. Alltså goaste lille A! <3 O fantastiska bilder som vanligt.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

What Decorates My Day

Emma Johansson, det är jag som ligger bakom Instagramkontot @whatdecoratesmyday. Jag frilansar som skribent, fotograf och influencer, där det främst kretsar kring inredning. Och allt som är vackert. Bor i centrala Stockholm med sambo och mina två små hjärtegryn. Boka mig för uppdrag eller samarbete? Gör ni bäst på whatdecoratesmyday@gmail.com. Foto: Elin Kero

Senaste inläggen på Lovely Life

Samarbeta eller inte samarbeta?

Detta inlägg innehåller annonssamarbeten. Allt som ofta haglar det kommentarer kring influencers samarbeten vara eller inte vara. För ett tag sedan röt Clara ifrån och

2
Läs mer »

Sputnik

  Ja nu har jag tagit mig tid att sätta upp den magiska sputnikstjärnan jag köpte förra året hos Artilleriet. Det är fortfarande en favorit,

2
Läs mer »

Utvecklingsdag hos FGL Store.

Igår tog jag bilen till Varberg för en utvecklingsdag hos FGL Store och Miranda & Kristin. Jag älskar att möta nya människor och se hur

3
Läs mer »
Stäng meny