Emma Johansson, det är jag som ligger bakom Instagramkontot @whatdecoratesmyday. Jag frilansar som skribent, fotograf och influencer, där det främst kretsar kring inredning. Och allt som är vackert. Bor i centrala Stockholm med sambo och mina två små hjärtegryn.
Boka mig för uppdrag eller samarbete? Gör ni bäst på whatdecoratesmyday@gmail.com.

Foto: Elin Kero

Alex & Phil – och varför jag egentligen är ambassadör

Alex & Phil – och varför jag egentligen är ambassadör

I samarbete med och Alex och Phil– mat för superungar

Det känns i dubbel bemärkelse extra bra i magen att vara ambassadör för Alex och Phil. Till att börja med så är maten 100 procent ekologisk, mjölk- och glutenfri samt helt utan minsta lilla spår av märklig tillsats.

Deras Mellis-klämmisar är bara bäst. Barnen älskar dem. Och jag älskar vetskapen om att de får i sig grönsaker.

Det är inte bara lillkillen som slurkar i sig Alex och Phils klämmisar med rungande aptit. Vår fyraåring är inte sen att slita åt sig en smoothie då och då.

Dessutom har grundarna till Alex & Phil startat en stiftelse som bidrar till barns överlevnad och utveckling. För varje såld portion av Alex & Phil barnmat ger de 50 öre direkt till stiftelsen för att hjälpa nödställda barn runt om i världen. Oavsett om Alex & Phil går med vinst eller inte.

Föredömligt.

 

8

Detta inlägg har 2 kommentarer

    1. Tack bästa fina du för orden <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

What Decorates My Day

Emma Johansson, det är jag som ligger bakom Instagramkontot @whatdecoratesmyday. Jag frilansar som skribent, fotograf och influencer, där det främst kretsar kring inredning. Och allt som är vackert. Bor i centrala Stockholm med sambo och mina två små hjärtegryn. Boka mig för uppdrag eller samarbete? Gör ni bäst på whatdecoratesmyday@gmail.com. Foto: Elin Kero

Senaste inläggen på Lovely Life

Samarbeta eller inte samarbeta?

Detta inlägg innehåller annonssamarbeten. Allt som ofta haglar det kommentarer kring influencers samarbeten vara eller inte vara. För ett tag sedan röt Clara ifrån och

2
Läs mer »

Sputnik

  Ja nu har jag tagit mig tid att sätta upp den magiska sputnikstjärnan jag köpte förra året hos Artilleriet. Det är fortfarande en favorit,

2
Läs mer »

Utvecklingsdag hos FGL Store.

Igår tog jag bilen till Varberg för en utvecklingsdag hos FGL Store och Miranda & Kristin. Jag älskar att möta nya människor och se hur

3
Läs mer »
Stäng meny