Emma Johansson, det är jag som ligger bakom Instagramkontot @whatdecoratesmyday. Jag frilansar som skribent, fotograf och influencer, där det främst kretsar kring inredning. Och allt som är vackert. Bor i centrala Stockholm med sambo och mina två små hjärtegryn.
Boka mig för uppdrag eller samarbete? Gör ni bäst på whatdecoratesmyday@gmail.com.

Foto: Elin Kero

Amaryllisfrossa

Amaryllisfrossa

En månad kvar till självaste j-afton vilket betyder en hel månad av amaryllisfrosseri, den stiligaste blomma jag vet. Så förnäm och självsäker framför kameran.

I år ska jag testa att hänga upp några amaryllis. Tydligen kan man hälla vatten i den snittade stjälken för att få dem att hålla längre.

Jag frågade Carl-Philip om han kunde tänka sig hålla en bukett så att jag kunde fota, ”det kan jag, men bara de vackra” svarade han. Det är min son det.

Jag föredrar också de aprikosa och vita.

21

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Hjälp så vackert! Helt underbara bilder.

  2. Duktig kille ❤️👍😂!!
    Underbara blommor 👌👌!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

What Decorates My Day

Emma Johansson, det är jag som ligger bakom Instagramkontot @whatdecoratesmyday. Jag frilansar som skribent, fotograf och influencer, där det främst kretsar kring inredning. Och allt som är vackert. Bor i centrala Stockholm med sambo och mina två små hjärtegryn. Boka mig för uppdrag eller samarbete? Gör ni bäst på whatdecoratesmyday@gmail.com. Foto: Elin Kero

Senaste inläggen på Lovely Life

Tv-tips; Jag är Anne

Hej lördag! Veckorna just nu är minst sagt hektiska och jag hinner inte riktigt med mig själv. Jag och Lollo har mycket att göra i

21
Läs mer »

Lucia

  Idag är vi lediga hela familjen och jag och barnen gick upp tidigt, dock inte frivilligt då utan här bestämmer Bianca när de är

21
Läs mer »

Ännu mer julinspiration!

Lucia! När jag var yngre och gick i diverse körer så var luciamorgon den mest hektiska på hela året. Jag älskade att stå ute korridoren

21
Läs mer »
Stäng meny