Emma Johansson, det är jag som ligger bakom Instagramkontot @whatdecoratesmyday. Jag frilansar som skribent, fotograf och influencer, där det främst kretsar kring inredning. Och allt som är vackert. Bor i centrala Stockholm med sambo och mina två små hjärtegryn.
Boka mig för uppdrag eller samarbete? Gör ni bäst på whatdecoratesmyday@gmail.com.

Foto: Elin Kero

Samarbeta eller inte samarbeta?

Samarbeta eller inte samarbeta?

Detta inlägg innehåller annonssamarbeten.

Allt som ofta haglar det kommentarer kring influencers samarbeten vara eller inte vara. För ett tag sedan röt Clara ifrån och satte punkt för debatten. I varje fall för mig och just då. Att ställa in sig på rätt frekvens som influencer är sannerligen ingen enkel sak.

Ni som följer mig vet att jag gör samarbeten med företag då och då. Det ni också ska veta är att jag får förslag på så många fler än de som kommer ut. Jag hoppar inte på ”vad som helst”. Jag försöker att välja med hjärta och mage, och samarbetar helst med företag som tar det där lilla extra ansvaret för sin existens. Här är några exempel.

Då och då tackar jag ja till enstaka punktinsatssamarbeten. Som till exempel detta med Nowo, en tjänst som gör det lite roligare att pensionspara.

Ett av mina mer långsiktiga samarbeten är det jag har med barnmatsmärket Alex & Phil. För att de är så bra, så bra. Bästa ekologiska maten till mina superungar helt enkelt. De äter såklart annat än klämmisar. Men mellisarna från Alex & Phil är precis just det, mina barns bästa mellis. Har man som jag två små vandrande känslostormar till barn, så är det rätt skönt att sticka till dem varsin klämmis på vägen hem från förskolan så att de inte helt spelar ut alla register innan middagen står klar på bordet.

I denna dimmiga bild är det tapeten som står för samarbetet. Carnation Garden från Boråstapeter. Just i detta nu håller jag på att sätta upp en ny fining till tapet här hemma, i korridoren mellan vår farstuhall och kök. Bilder på det kommer givetvis snart.

Ett sista exempel på ett mer långsiktigt samarbete är det jag har tillsammans med städbolaget Freska. Läs gärna mina tidigare inlägg om dem, Farsdagpresenten som du kommer få njuta oändligt mycket av och Alla borde anlita städhjälp.

På fredag kommer nytt inlägg om Freska. Så håll i hatten och sätt en stor bock i kalendern för det. Hej och kram från mig så länge.

15

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

What Decorates My Day

Emma Johansson, det är jag som ligger bakom Instagramkontot @whatdecoratesmyday. Jag frilansar som skribent, fotograf och influencer, där det främst kretsar kring inredning. Och allt som är vackert. Bor i centrala Stockholm med sambo och mina två små hjärtegryn. Boka mig för uppdrag eller samarbete? Gör ni bäst på whatdecoratesmyday@gmail.com. Foto: Elin Kero

Senaste inläggen på Lovely Life

Tv-tips; Jag är Anne

Hej lördag! Veckorna just nu är minst sagt hektiska och jag hinner inte riktigt med mig själv. Jag och Lollo har mycket att göra i

15
Läs mer »

Lucia

  Idag är vi lediga hela familjen och jag och barnen gick upp tidigt, dock inte frivilligt då utan här bestämmer Bianca när de är

15
Läs mer »

Ännu mer julinspiration!

Lucia! När jag var yngre och gick i diverse körer så var luciamorgon den mest hektiska på hela året. Jag älskade att stå ute korridoren

15
Läs mer »
Stäng meny