Emma Johansson, det är jag som ligger bakom Instagramkontot @whatdecoratesmyday. Jag frilansar som skribent, fotograf och influencer, där det främst kretsar kring inredning. Och allt som är vackert. Bor i centrala Stockholm med sambo och mina två små hjärtegryn.
Boka mig för uppdrag eller samarbete? Gör ni bäst på whatdecoratesmyday@gmail.com.

Foto: Elin Kero

Får jag frästa med Freska?

Får jag frästa med Freska?

Inlägget är ett annonssamarbete med Freska

Black Friday. Svarta fredagen. Denna dag som har blivit känd som dagen med låga priser och ökad konsumtion. Dagen när vi slår till på saker vi inte behöver. Dagen när vi spränger alla gränser mot de där 4,2 jordkloten som vi inte har. Skrämmande är minst sagt bara förnamnet. Med mellannamn.

Freska är företaget som vågar göra annorlunda den här dagen. De väljer att göra något riktigt bra. De ger mer uppskattning till sina superhjältar. Sina medarbetare. Deras allra viktigaste, och i mina ögon, enda riktiga tillgång. Bara lyssna på det här; under Black Friday b e h å l l e r de sina vanliga priser, men ger, för varje städning som bokas under dagen, en bonus på 50% mer i lön till sina superhjältar! Nappar du på att anlita Freska för hemstädning så inte bara väljer du att lägga dina pengar på att konsumera en tjänst, vilket jag förespråkar dygnets alla timmar. Genom att anlita Freska skapar du även nya arbetstillfällen, på ett företag som på riktigt bryr sig om sina anställda. På riktigt hållbart.

Läs gärna mina tidigare inlägg om Freska, om det kan få dig övertygad, Farsdagpresenten som du kommer få njuta oändligt mycket av och Alla borde anlita städhjälp.
14

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

What Decorates My Day

Emma Johansson, det är jag som ligger bakom Instagramkontot @whatdecoratesmyday. Jag frilansar som skribent, fotograf och influencer, där det främst kretsar kring inredning. Och allt som är vackert. Bor i centrala Stockholm med sambo och mina två små hjärtegryn. Boka mig för uppdrag eller samarbete? Gör ni bäst på whatdecoratesmyday@gmail.com. Foto: Elin Kero

Senaste inläggen på Lovely Life

Tv-tips; Jag är Anne

Hej lördag! Veckorna just nu är minst sagt hektiska och jag hinner inte riktigt med mig själv. Jag och Lollo har mycket att göra i

14
Läs mer »

Lucia

  Idag är vi lediga hela familjen och jag och barnen gick upp tidigt, dock inte frivilligt då utan här bestämmer Bianca när de är

14
Läs mer »

Ännu mer julinspiration!

Lucia! När jag var yngre och gick i diverse körer så var luciamorgon den mest hektiska på hela året. Jag älskade att stå ute korridoren

14
Läs mer »
Stäng meny