Emma Johansson, det är jag som ligger bakom Instagramkontot @whatdecoratesmyday. Jag frilansar som skribent, fotograf och influencer, där det främst kretsar kring inredning. Och allt som är vackert. Bor i centrala Stockholm med sambo och mina två små hjärtegryn.
Boka mig för uppdrag eller samarbete? Gör ni bäst på whatdecoratesmyday@gmail.com.

Foto: Elin Kero

Äta Alex & Phil-gröt bör man

Äta Alex & Phil-gröt bör man

Inlägg i samarbete med Alex & Phil

Vår lilla gullenorpa Alexander alltså. Där har ni ett barn som vet vad han vill. Låt mig spela upp en scen ur vår vardag. Varje morgon vaknar vi av att dörren från gästrummet på nedervåningen öppnas med en smäll, och en gäll liten röst ljuder genom huset ”p a p p a, pappa, P A P P A A A A..” (han ropar alltid på ’pappa’, till min stora glädje). Sen hörs kvicka små fötter ut i köket, en låda dras ut med bestämdhet och man hör att den lilla människan rafsar runt bland skålar och burkar. Sedan kort tystnad. Han har hittat vad han söker.

Sin efterlängtade morgongrötklämmis från Alex & Phil. Han grundar med den innan frukosten med obligatorisk havregrynsgröt, varje morgon. Och till det, ett varv Babblarnas låtar på mobilen.

Kravmärkt, ekologiskt, gluten- och mjölkfritt. Bara bra ingredienser, fullproppade med näring. Jag får ofta frågor om vart man kan köpa Alex & Phil: s produkter, och förutom att de numera finns i välsorterade matbutiker, så kan de enkelt beställas på hemsidan.

Ja, ni ser. Nöjdare liten kille får man nog leta efter.

12

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

What Decorates My Day

Emma Johansson, det är jag som ligger bakom Instagramkontot @whatdecoratesmyday. Jag frilansar som skribent, fotograf och influencer, där det främst kretsar kring inredning. Och allt som är vackert. Bor i centrala Stockholm med sambo och mina två små hjärtegryn. Boka mig för uppdrag eller samarbete? Gör ni bäst på whatdecoratesmyday@gmail.com. Foto: Elin Kero

Senaste inläggen på Lovely Life

Tv-tips; Jag är Anne

Hej lördag! Veckorna just nu är minst sagt hektiska och jag hinner inte riktigt med mig själv. Jag och Lollo har mycket att göra i

12
Läs mer »

Lucia

  Idag är vi lediga hela familjen och jag och barnen gick upp tidigt, dock inte frivilligt då utan här bestämmer Bianca när de är

12
Läs mer »

Ännu mer julinspiration!

Lucia! När jag var yngre och gick i diverse körer så var luciamorgon den mest hektiska på hela året. Jag älskade att stå ute korridoren

12
Läs mer »
Stäng meny