Whatdecoratesmyday alexandphil

Äta Alex & Phil-gröt bör man

Inlägg i samarbete med Alex & Phil

Vår lilla gullenorpa Alexander alltså. Där har ni ett barn som vet vad han vill. Låt mig spela upp en scen ur vår vardag. Varje morgon vaknar vi av att dörren från gästrummet på nedervåningen öppnas med en smäll, och en gäll liten röst ljuder genom huset ”p a p p a, pappa, P A P P A A A A..” (han ropar alltid på ’pappa’, till min stora glädje). Sen hörs kvicka små fötter ut i köket, en låda dras ut med bestämdhet och man hör att den lilla människan rafsar runt bland skålar och burkar. Sedan kort tystnad. Han har hittat vad han söker.

Sin efterlängtade morgongrötklämmis från Alex & Phil. Han grundar med den innan frukosten med obligatorisk havregrynsgröt, varje morgon. Och till det, ett varv Babblarnas låtar på mobilen.

Kravmärkt, ekologiskt, gluten- och mjölkfritt. Bara bra ingredienser, fullproppade med näring. Jag får ofta frågor om vart man kan köpa Alex & Phil: s produkter, och förutom att de numera finns i välsorterade matbutiker, så kan de enkelt beställas på hemsidan.

Ja, ni ser. Nöjdare liten kille får man nog leta efter.

14

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny