Emma Johansson, det är jag som ligger bakom Instagramkontot @whatdecoratesmyday. Jag frilansar som skribent, fotograf och influencer, där det främst kretsar kring inredning. Och allt som är vackert. Bor i centrala Stockholm med sambo och mina två små hjärtegryn.
Boka mig för uppdrag eller samarbete? Gör ni bäst på whatdecoratesmyday@gmail.com.

Foto: Elin Kero

Aldrig mer sig likt

Aldrig mer sig likt

Be en stilla inredningsbön för detta lilla rum, för det blir aldrig mer sig likt igen. Jag är precis så sentimental som det låter. Jag har ju en tendens att fästa mig vid saker så där orimligt känslomässigt mycket. Och när det kommer till barnens saker, ja ni kan ju bara föreställa er.

I veckan har vi haft snickare här som byggt de mysigaste små sovalkover till våra små ärtor.

Här bakom slottspegel och den grå sänghimmeln är numera ett stort hål.

Och även här, ungefär där vimpeln hänger, finns längre ingen vägg.

Tur ändå att man fotar sitt hem så pass mycket. Hur skulle jag annars kunna minnas hur fint här var, innan det blev ännu bättre?

För det är det jag alltid tröstar mig med, att allt det bästa inte hänt än. När det kommer till såväl inredning som med allt annat viktigt i livet.

(Och som vanligt, så blir jag sådär brutalt glad om ni klickar på hjärtat. Ifall ni gillar vad jag gör. Hej och kram!)

52

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Så fint nu men är säker på att det kommer bli minst lika fint efteråt!

  2. Så fint. Jag är precis lika dan med barnens saker. Tyckte det var oerhört jobbigt när de växte och inte ville ha lika ”barnsliga och gulliga” saker. Har sparat många saker som jag tänker att de ska få ha till sina barn men insåg för ett tag sedan att det vara dax att släppa taget av en del av sakerna och sålde på Blocket. Men den där sängen du har där… den antar jag att du behåller. Bedårande❤️

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

What Decorates My Day

Emma Johansson, det är jag som ligger bakom Instagramkontot @whatdecoratesmyday. Jag frilansar som skribent, fotograf och influencer, där det främst kretsar kring inredning. Och allt som är vackert. Bor i centrala Stockholm med sambo och mina två små hjärtegryn. Boka mig för uppdrag eller samarbete? Gör ni bäst på whatdecoratesmyday@gmail.com. Foto: Elin Kero

Senaste inläggen på Lovely Life

Tv-tips; Jag är Anne

Hej lördag! Veckorna just nu är minst sagt hektiska och jag hinner inte riktigt med mig själv. Jag och Lollo har mycket att göra i

52
Läs mer »

Lucia

  Idag är vi lediga hela familjen och jag och barnen gick upp tidigt, dock inte frivilligt då utan här bestämmer Bianca när de är

52
Läs mer »

Ännu mer julinspiration!

Lucia! När jag var yngre och gick i diverse körer så var luciamorgon den mest hektiska på hela året. Jag älskade att stå ute korridoren

52
Läs mer »
Stäng meny