Hållbara julkalendern lucka nummer 11: barnsängen jag aldrig skulle sälja

Jag hoppas att ni satt den stora bocken i kalendern idag eftersom turen kommit till mig i den Hållbara Julkalender som Maria Soxbo, Husligheter, är initiativtagare till. Vi är tolv bloggare som varje dag fram till Julafton skänker något fint som ni har chans att buda hem på Tradera, där alla pengar går oavkortat till Naturskyddsföreningen.

Jag har alltså valt att sälja en sak som jag som jag håller alldeles otroligt kär: denna gamla antika barnsäng. Jag ropade hem den när jag var höggravid med Alexander. Sen dess har den fått agera båda soffa, säng och rekvisita. Nu när vi byggt om i barnrummet så har vi helt enkelt inte plats längre så jag hoppas att denna lilla ljuvliga kan hitta ett nytt hem hos någon som kommer älska den lika mycket som jag gjort.

Här hittar ni min auktion på Tradera

Det vore jättekul om ni ville vara med och buda så att det kommer in bra med pengar till Naturskyddsföreningen.

Imorgon 12 december är det Monica Karlstein som driver Hemmafixbloggen tur att öppna sin lucka. Missa inte det! Här ser ni alla stjärnor som är med på årets hållbara kalender:

1 dec Husligheter

2 dec Emma Sundh

3 dec Studioelwa

4 dec Malin Persson

5 dec Mokkasin

6 dec Fair living

7 dec Living by W

8 dec Volang

9 dec Helena Lyth

10 dec Dnilva

11 dec Whatdecoratesmyday

12 dec Hemmafixbloggen

13 dec  Studioelwa

14 dec Malin Persson

15 dec Emma Sundh

16 dec Living by W

17 dec Mokkasin

18 dec Whatdecoratesmyday

19 dec Volang

20 dec Dnilva

21 dec Fair living

22 dec Helena Lyth

23 dec Hemmafixbloggen

24 dec Husligheter

 

13
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny