whatdecoratesmyday_tradera

Hållbara julkalendern lucka nummer 18: Georg Jensen Bernadotte termoskanna

Då var det dags för lucka numero 18 i den Hållbara julkalendern: hatten av för min Georg Jensen Bernadotte Termoskanna 0.8 liter i rostfritt stål.

Jag köpte denna fining som julklapp till mig själv förra året. Men i ärlighetens namn har jag bara använt den två gånger. Och jag kan egentligen inte förstå varför. Den är ju så stilig!

Här hittar ni min auktion på Tradera!

Nu börjar det dra ihop sig till dopparedagen med stort D. Imorgon är det min fantastiska bloggkollega Lindas tur att öppna sin andra lucka. Här ser ni alla stjärnor som är med på årets hållbara kalender.

Maria Soxbo, Husligheter, är initiativtagare till den Hållbara julkalendern. Vi är tolv bloggare som varje dag fram till Julafton skänker något fint som ni har chans att buda hem på Tradera, där alla pengar går oavkortat till Naturskyddsföreningen.

8
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny