53005C37-A57F-48AE-88F7-6756C951EB3E

När ränderna går ur

När minimalisten i mig väcks till liv då är det ungefär så här det ser ut. Så ni ser, citatet Ränderna går aldrig ur har ironiskt nog motbevisats med något randigt. Min inredningsmagkänsla vrålar alltid ”mönster, blommor, färg, murrigt, M A X A”.

Men här i lilla korridoren som leder från farstu in till kök fick det bli en tapet som andas l u g n, Shirt Stripe i vitt/beige från Boråstapeter. För det första föll jag för linnestrukturen, man vill bara känna på den när man ser den.

Sen älskar jag att de lodräta ränderna gör att det upplevs som högre i tak än vad det i själva verket är. Och att det beiga upplevs grönt mot golvet och hallmöbeln. Inredningsillusioner, det är grejer det.

Det var bilderna med julstyling. Håll i er, för nu kommer de vårinspirerade bilderna. Jag kunde inte låta bli denna rosa kvist. Blomsort, någon?

19
Stäng meny