whatdecoratesmyday nyårsdukning 5

Nyårsdukningen som fick sätta punkt för 2018

Här har ni ett litet bildsvep från gårdagens inte så särskilt ögonbrynshöjande nyårsdukning. Duk, ljus, blommor- receptet på var lyckad dukning.

Ögonbrynshöjaren var mittbordsdekoren bestående av en bit tapet.

Här sitter två favoriter och språkar.

Den mörkgröna duken under tapeten är två gamla gardinlängder som min mamma köpte någon gång på 70-talet. Jag har släpat med mig det här tyget i alla flyttar som blivit under åren. Jag har tänkt att ”en dag kommer jag få användning för det”. Och den dagen var igår. 2018 års sista dag. Fint på något sätt. Och hållbart.

Inspirerad av Helena (och mig själv) plitade alla gäster ner sina personliga mål för 2019 i ett kuvert, det som även fick agera bordsplacering.

De stora talrikarna hämtade jag hem från Ingarö häromkvällen. Älskar det här porslinet. Vi samlar på det, sakta men säkert.

Årets mesta favoritbild är den här från mobilen: barnen käkar och paret bakom köksön var det enda paret utan barn under kvällen.

15
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Men jösses, kaaan du misslyckas med någonting? 🙂 Underbar dukning och smart med tapeten, ska definitivt anamma det. Önskar dig en god fortsättning på det nya året, fina Emma <3

  2. Sofie

    Så härligt! Hoppas nya året innebär att whatdecoratesmyday tar ett par rejäla kliv! Önskar dej goda samarbeten och en egen fysisk plats – heja!!!?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.