Processed with VSCO with aga3 preset

Orimliga vårkänslor och poddar

Vissa dagar känner jag att jag sko-hornar in blogginlägg. Pressar in innehåll när jag inte har något att säga.

Jag har spenderat dagen framför datorn, redigerat bilder till ett reportage. Vid lunch fick jag helt orimliga vårkänslor och pep bort till närmsta blomsterhandel. Knep det vårigaste jag kunde hitta.

Drack kaffe och läste Residence. Lyssnade på Tombola podcast som oavbrutet spelas i lurarna om dagarna numera. Nya generationens manliga komiker med bra värderingar. Lyssna om ni inte redan har. Hett tips till alla som tröttnat på herrarna med Sveriges högsta poddsvansföring (läs Filip & Fredrik och Alex & Sigge).

Och måndag som det ju är, innebär ett nytt avsnitt av Mannheimer & Skäringer, mina husgudinnor.

På tal om podd. Imorgon ska jag hem till Emelie och hälsa på. Ni vet, grymma, grymma Emelie som är hjärnan bakom Inredningspodden. Och med det tipset binder jag ihop säcken på detta icke-inrednings-inlägg med något inredningsrelaterat.

15

Detta inlägg har en kommentar

  1. Så fina bilder! Tack för vårkänslorna! <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny