kontor2

Vem vann en gratis hemstädning?

Inlägget är ett annonssamarbete med Freska

Ett samarbete som jag är extra stolt över är det som jag har med städbolaget Freska. Läs gärna mina tidigare inlägg Får jag frästa med FreskaFarsdagpresenten som du kommer få njuta oändligt mycket av och Alla borde anlita städhjälp.

Nu till poängen med just det här inlägget; jag har utsett en vinnare i tävlingen jag anordnande på mitt Instagram och det är ingen mindre än Nevnarien med hennes strålande städ-life-hack-motivering “Men oh yes, nu ska jag vifta ordentligt med dammvippan här, för detta vill jag vinna, mitt bästa lifehack för att hålla ordning är inget förebyggande, utan jag tar en bild på det stökiga rummet och sen tar jag en bild när jag städat allt. Så att man kan flippa mellan bilderna efteråt och se förvandlingen. Bättre motivation finns inte”

Här kan ni se ett av Elins inlägg på temat, jag älskar det! Hon kallar det Speed Cleaning.

Elins kontor före städning.
Elins kontor efter städning. Hur ljuvligt för ögat?

Jag har testat och det funkar verkligen. Det går helt enkelt ut på att fota rummet innan du börjar städa, och sen fota efteråt, från samma vinkel. Flippa mellan bilderna och njut!

14
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny