IMG_4493

Något av det svåraste jag har gjort

I jobb- och bloggsammanhang då vill säga; att utse en vinnare i tävlingen med Sika Design och denna vackra skapelse till sänggavel. Har aldrig sett maken till engagemang och härliga motiveringar, tror det var rekord på alla fronter på mitt instagram.Till tävlingen fotade jag först bilder med mig själv i förgrunden. Eller förresten nu ljuger jag så jag tror mig själv, det var Carl-Philip som stod bakom kameran. Och bilderna blev så härliga, men inte så mycket fokus på själva sänggaveln.

Så dagen därpå fick mina små gulletusskorvar mysa ner sig i en marängsviss av kuddar och täcken.

Till höger hänger nya vackra lampan från franska Astier de Villatte. Jag har tappat räkningen på hur många år jag suktat efter denna vackra lilla keramiklampa. Jag köpte den till mig själv efter ett halvår som egen.Och så då till poängen med hela härligheten, vem vann egentligen sänggaveln som liksom skriver om historien för hur en sänggavel kan se ut? Med den fina motiveringen;

Vilken vacker gavel och vilsam bild. Ibland känner jag att livet är ett lopp och att jag behöver skynda mig för att gå i mål. Men allt jag har är nuet så jag behöver sakta ner och njuta av varje stund. Ibland är det viktigt  att jag kavlar upp ärmarna och fokuserar på hårt arbete för att nå mina mål. Men ibland är det viktigt att  jag tar mig tid att vara ledig och fokuserar på mitt viktigaste beslut för dagen bara handlar om vilken sorts choklad jag ska äta eller vilken bok jag ska läsa när jag kryper ner i sängen och vilar. Jag fyller 40 om några veckor och något så här vackert vore himmelskt.

…så säger vi ett rungande grattis och hipp hurra till dig bakom kontot @wife.and.four.kids helt enkelt för att jag inte nog kan hålla med om poängen i motiveringen, att vi alla behöver balans i våra liv, och en plats där vi kan  hitta det där lugnet. Återkom till mig med dina kontaktuppgifter, så hoppas jag att man får se bilder på din tidiga 40-årspresent i ditt instaflöde framöver!

23
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny