IMG_4571

Dags att knyta ihop säcken

Den senaste månaden, jisses vad den har haft en ge-mig-nåt-lugnande-aura över sig. Ni vet, jonglera jobb med vab och slabb med de älskade små. Exakt så som i princip alla småbarnsföräldrar har det i februari. Det är inte ett dugg synd om mig. I de små jobbgluggarna har jag trots detta lyckats göra en hel massa lärorikt och givande, för såväl nya som gamla goda uppdragsgivare. Jag kan inte nog poängtera hur kul det är att jobba med det jag älskar.

Jag inledde februari med att fota och styla ett jobb tillsammans med min nya, grymma partner in crime (det är något med mig och kreativa kvinnor från Ingarö ;).

Här är en sneak peek på bilderna vi fotade för fantastiska Lou & friends.

Jag sprang in i Helena Lyth på en pressfrukost hos Trendgruppen i januari, det ena ledde till det andra och nu hyr jag in mig på deltid på det kanonfina kontoret Snickeriet på Söder som Helena driver tillsammans med Monica och Maria. Kan ni fatta lyxen att dela kontor med dessa grymt begåvade kvinnor?

Och så är det så snyggt här på Snickeriet, bara en sån sak.

Ljuset fick in foten i vårens dörrspringa, och oj, vad det gör något med mig. I barnens rum är morgonljuset löjligt fint.

Så här ser det alltid ut på barnens rum. Ha. Ha. Nä, det här var när städbolaget Freska, hade varit hos oss. Vad som inte syns på bilden är att barnen sitter i sovalkoven till vänster, redo att ösa ut gosedjur på golvet. Mumin var först ut.

Som sagt, det blev en del vab med våra små mazariner, särskilt den lille syltpralinen, Alexander.

Det är många känslor kopplade till dagens enda Alex&Phil-klämmis.

Den 21 februari var jag på årets viktigaste frukost initierad av Marlene, aka Fru Vintage, och Läkarmission. En frukost, precis som Helena skriver, där alla började gråta. Vill verkligen vädja till er att läsa Marlenes och Helenas blogginlägg om morgonen.

Bilden är lånad av fina Helena Lyth. Jag pratade för mycket och fotade för lite.

I övrigt då? Jag fyllde 36 och blev kär i en klänning. Och sist men inte minst lottade jag ut en Natalia sänggavel. Och igår utsåg jag en lycklig vinnare.

Hej och kram från mig och februari. Nu kör vi mars, ack du efterlängtade månad.

12
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Sofie

    Grattis ! Just börjat följa dig & vilken inspiration du är! Älskar erat barnrum by the way? färgen runt sovalkoven vad heter den? Ha en bra mars!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.