freska

Städning och hållbarhet, hur tänker jag då?

Inlägget är ett annonssamarbete med Freska

Ett samarbete som jag är extra stolt över är det som jag har med städbolaget Freska. För är det något jag brinner lite extra för så är det hållbarhet, på alla plan. Hur det hänger ihop med städning? 

Genom att anlita ett företag som Freska för hemstädning så inte bara väljer du att lägga dina pengar på att konsumera en tjänst framför en produkt, vilket jag förespråkar dygnets alla timmar. Att anlita städhjälp är också ett sätt att erkänna och värdesätta det obetalda hushållsarbetet, som än idag är något som i huvudsak görs av kvinnor. Så även i Sverige. Sa jag att det är 2019?

Vår lille Alex som fullkomligt älskar att hjälpa till med disken (läs: hälla ut så mycket vatten det bara går där vatten inte ska vara).
Att Freska på riktigt bryr sig om sina anställda, adderar ytterligare en dimension till hållbarhetsaspekten. Läs gärna mina tidigare inlägg om Freska, Får jag frästa med FreskaFarsdagpresenten som du kommer få njuta oändligt mycket av och Alla borde anlita städhjälp.
Just nu får du 30 % rabatt på första städtillfället om du anger koden emma30 när du bokar städning hos Freska. Giltig till och med 04.06.2019.
10
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny