C08DE612-5485-43B1-BD6B-C03B4887E165

När snuttis inte är en snuttis och att fylla 2 år

I annonssamarbete med Alex & Phil

Helgen som gått har helt och hållet varit denna lilla jeansskjortesnäckas. Igår blev han två år. Och som vanligt fattar jag ingenting. Ju äldre jag blir, och särskilt sen barnen kom, desto svårare får jag att greppa tid som fenomen.

Å en a sidan kan jag inte ens komma ihåg hur livet var innan Alex kom in i våra liv. Han är så självklar och hela familjens solstråle. Å andra sidan känns det som igår när jag fick upp den här blonda lilla snutten på bröstet. Låt mig klartexta: min inställning till tid är rejält ambivalent.

Apropå snuttis. Han har aldrig haft någon. Ingen napp. Ingen välling eller gosedjur. Nej det han plockar med sig till sängen när han ska sova är en grötklämmis från Alex & Phil. Jag förstår honom. Jag har (givetvis) smakat på klämmisarna och de är s å goda. Man känner verkligen att det är bra råvaror och fullproppat med näring.

Nu sparkar vi in dörren till hans tredje levnadsår. Älskade lilla barn, du är det finaste jag vet.

12
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.