Kan jag sy?

I samarbete med Ohlssons tyger

För ett litet tag sedan lade jag ut den här bilden på Instagram. Och kommentarsfältet och mitt DM fylldes med grymma idéer. Bland annat fick jag en fråga från Ohlssons tyger; kan du sy?

Ja. Klart jag kan. Var mitt spontana, icke-ödmjuka, svar. Jag läste ju mönsterkonstruktion för fem, ehum, 17 (!) år sedan. Dagsfärsk kunskap liksom. Klart jag kan sy.

Sagt och gjort. I mitt huvud hade jag en imaginär bild av hur det skulle bli. Det behövdes något som bröt av mot allt annat här hemma som är ett enda stort frosseri i mönster. Draperierna skulle bli undantaget.

Mörkgrå linne med vit inramning, i samma sorts tyg. Rätt så nöjd.

En liten innehållsparantes: Och så kom Mr John upp på väggen också. Signerad de coolaste katterna i stan. Hur deras vackra motiv kunde flyga under min radar så pass länge, det fattar jag liksom inte. Men ingen är gladare än jag att jag pep iväg på den där frukosten för ett tag sedan.

Jag passade också på att sy sängkläder till våra små ärtor. Jag har länge letat efter några småblommiga. Så när jag insåg att Ohlssons tyger hade en hel drös med småblommiga bomullstyger så var saken biff. Raksöm är ju det jag behärskar bäst. Och på riktigt, ni bara måste kolla in deras sortiment. De har så många små guldkorn till tyger.

  • Hade jag haft en bebis just nu så hade jag inte gjort annat än sy små filter i Muslin med humlor, dör man lite inombords så sött?
  • Hade jag haft en rosenberså med antika utemöbler hade bordet förmodligen prytts av den här, eller möjligtvis den här.
  • Sist men inte minst, efter att ha klickat runt en stund så hittade jag livets bäddset. Jag menar, kolla in det här?

Sa jag att de har 15% på ett helt köp (ord.priser) när du uppger 15015? Koden gäller till och med 21/4.

20
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har en kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.