fullsizeoutput_590b

Då knyter vi ihop aprilsäcken

Här följer lite gott och blandat från livet under april. Utan inbördes ordning. Privat och o-privat. Högt och lågt.

När jag inte basunerar ut allt jag älskar på mitt @whatdecoratesmyday så gör jag lite av varje. Bland annat skriver och roddar hemma-hos-reportage, i senaste numret av @rumhemma tillsammans med @annamoller_ (proffsig som få) Tack @fridajohannalof för att vi fick föreviga ert otroligt härliga hem.
Gratis och bra. Och gott. Nässelsoppa kommer bli en ny standardsoppa hemma hos oss. Receptet hittar du här här.
För första gången testade jag att så basilika och tomat från grunden. Och redan efter två dygn kikade små gröna babyblad fram. Använde mig om ett knep som gick ut på att plantera fröna i 1/3 örtjord och 2/3 såjord. Verkar som att det gjorde susen.
Gjord ett fint samarbete med @pinxprints. Och jag blir lika glad varje gång jag ser tavlan där på väggen.
Tog en liten paus från Stockholm och hängde hos goda vänner i Jönköping. Jag och den andra mamman (min kusin och min sambos bästa kompis fru) fick efterlängtad egentid och åkte på Spa.
Jag och barnen gjorde den bästa efterrätten i mannaminne. Endast kvarg och rödbetsjuice.
Vi var några dagar i Spanien och hälsade på Mickes pappa och hans fru som flyttat dit. Jag bodde i mina nya träningstajts från Stronger.
Jag målade om i hallen. Ljust rosa kalkfärg på väggar och tak och dörren och fönsterkarmar fick min favoritgrå.
Älskade lille Alexander växer så det knakar. Han pratar så mycket nu och det är så underbart att bara lyssna på honom. Här på diskbänken sitter han en stund varje dag, suger i sig en klämmis från Alex&Phil. och pratar om ditten och datten.
Jag gav sovalkoverna i barnrummet en kosmetisk makeover. Dammade av min gamla symaskin och rotade i hjärnarkivet efter det lilla som fanns kvar av kursen i mönsterkonstruktion a la 2002-2003.
Jag blev intervjuad av jordens trevligaste person, Johanna Gilan, som driver podden Designlivet.

Jag njöt av kvällsljuset här hemma. Särskilt de kvällar när Freska varit här.
7
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.